JO: „Pe mine e foarte usor sa ma faci fericita“

JO, pe numele ei Ioana Anuța, a cucerit publicul din Romania si a reusit in 2012 sa se claseze pe locul al doilea in finala concursului „X Factor". Ulterior, artista a cunoscut succesul cu primul sau single „Soapte", dar si „Mesajul meu", piese ce au strans peste 31 milioane de vizualizari pe YouTube.

In urma cu doi ani, aceasta a colaborat cu Randi pentru „Pana vara viitoare", iar in urma cu 9 luni, a continuat povestea cu single-ul „Ma intreaba inima". In plus, „Pana vara viitoare" a stat in topurile celor mai difuzate piese pe radio si TV timp de sase luni si a depasit in doar cinci luni de la lansare 25 de milioane de vizualizari pe Youtube.

- Cum obisnuiesti sa iti incepi ziua? Care este ritualul tau zilnic?
- Deschid ochii, pun mana pe telefon, intru pe Instagram. Astea-s primele trei lucruri pe care le fac când ma trezesc.

Apoi duș, după care inca o ora in care ma gandesc in ce ma imbrac și niște CAFEA.

- Ce te face sa fii fericita? Ce te face sa zambesti?
- Pe mine e foarte usor sa ma faci fericita. Ma bucura balonasele de săpun, îmbrățișările, oamenii frumoși, sinceritatea, familia mea, ciocolata, înghețata, MANCAREA... in general!

- Care este cea mai romaneasca fraza pe care ai auzit-o?

- Noi sa fim sănătoși!



- Care este produsul de beauty must have?
- M-am îndrăgostit recent de un fond de ten foarte soft de la Channel.

Ma topesc după el!

- Multi dintre fanii tai te cunosc inca de la X Factor, dar putini stiu ca tu ai facut parte dintr-o trupa de rock. Cum iti definesti acum stilul muzical?

- Eu merg foarte mult pe pop însă muzica mea are mai multe influențe... Nu m-as mai întoarce la rock. Cred ca a fost mai mult din dorința de a cânta, ceva, orice; dorința de a fi pe scena. Iar pe vremea aia era cam singura mea opțiune!

- In fiecare piesa pe care ai lansat-o se regaseste un mesaj de dragoste. De unde te inspiri? Te implici in partea de creatie a pieselor pe care le lansezi?

- Ma implic si in partea de creație și îmi place mult sa fac asta.
Inspirația vine de peste tot... din viața personală, de la oamenii din jur, din natură etc

- De curand faci parte din gasca de la Haha Production. Prima piesa lansata cu ei "In lipsa ta" se bucura de un real succes. Cum este aceasta schimbare pentru tine?
- Noi ne bucurăm de tot ce se intampla in momentul asta, suntem fericiti ca funcționăm atat de bine impreuna, ca exista chimie și inspirație și lucrurile vin de la sine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod