Întunecate ca noaptea: 20 de imagini în care pisicile negre sunt irezistibile

Din superstiție, mulți oameni se feresc de pisicile negre, iar micile „pantere“ își găsesc mai greu stăpâni decât suratele de altă culoare. Dar aceste imagini demonstrează că au frumusețea lor.
Considerată de-a lungul istoriei un animal care trebuie evitat pentru că ar aduce ghinion și nenorociri, pisica neagră duce un "balast" nemeritat de superstiții și credințe greșite. Nici în zilele noastre imaginea acestor feline nu s-a schimbat: potrivit cotidianului britanic The Daily Telegraph, tot mai multe pisici negre ajung în adăposturile pentru animale, deoarece stăpânii le abandonează pentru că nu dau bine în poze.

Sute de animale sunt abandonate în condiţiile în care proprietarii se plâng că pisicile negre nu ies la fel de bine în poze ca cele cu blana în culori mai deschise, ceea ce îi face mai puţini populari în rândul celor adoră să posteze selfie-uri alături de animalele de companie pe rețelele de socializare.

Potrivit organizaţiei Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals (RSPCA), peste 70% dintre cele peste 1.000 de pisici aflate în îngrijirea sa în Marea Britanie sunt negre sau alb cu negru.
De asemenea, alte centre au declarat că viitorii proprietari cer pisici care să aibă orice culoare, mai puţin neagră.

Pisicile negre sunt însă parteneri deosebiți în casele stăpânilor lor, iar cei care au un asemenea exemplar nu ar renunța la el pentru nimic în lume. Bright Side ne convinge cu 20 de imagini în care aceste creaturi misterioase se remarcă prin eleganța lor.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod