Influencer cu stil: Vedeta de pe Instagram care a purtat 5 rochii de mireasă la nuntă

Una dintre cele cinci rochii pe care fashionista le-a purtat la cele două nunți pe care le-a organizat


Curând, Rachel avea să descopere că brandurile pe care le promova pe Instagram se înghesuiau să o îmbrace pentru ziua cea mare și atunci parcă i s-a aprins un bec în cap: "M-am gândit că aș putea să mă schimb în cursul zilei și m-am simțit ca o prințesă în cea mai minunată zi din viața mea", a spus tânăra.

La nunta din Anglia, Rachel a purtat rochia la care visase, creația designerului Nicole Spose, în timpul ceremoniei, iar seara a purtat o rochie semnată de Jadore Evening Australia, iar pentru primul dans a îmbrăcat o rochie amuzantă cu trenă în formă de coadă de pește.

"A fost ușor să mă schimb, fiindcă m-au ajutat mama și trei domnișoare de onoare", a spus ea.

"Fusesem cu soțul în vacanță în insula Kurumba din Maldive, cu un an înainte de nuntă, și m-am îndrăgostit pe loc de acest loc, am vrut să ne căsătorim acolo, alături de 20 de prieteni apropiați și de rude", a povestit tânăra. "Însă căsătoria nu are fi fost recunoscută în Anglia și nimeni din cei cu care am vrut să fim în Maldive nu a putut veni acolo, așa că a fost scuza perfectă pentru o a doua nuntă", a explicat ea.

Pentru ceremonia din Maldive, Rachel a descoperit că a fost numai bine să schimbe rochiile, din cauza temperaturilor ridicate.
"Rochia de zi Virgos Lounge a fost cool, confortabilă. Vremea a fost foarte caldă și rochia m-a ajutat, pentru că vrei să te simți confortabil în ziua cea mare. Am vrut să-mi uimesc invitații, așa că la apus, când soarele nu mai ardea, am purtat o rochie din dantelă, cu corset. Am lăsat două din rochiile de mireasă în Maldive pentru o viitoare mireasă care va face nunta acolo și care nu și-ar permite o asemenea ținută", a declarat ea.

Ea a mai donat și două rochii pe care le-a purtat la slujba din acest an asociației caritabile Jo's Cervical Cancer Trust de care se simte apropiată după ce în trecut a avut rezultate anormale la niște teste pentru depistarea cancerului, relatează Daily Mail.


Deși mulți dintre admiratorii săi fideli i-au înțeles alegerea de a purta mai multe rochii de mireasă, bloggerița este conștientă că popularitatea atrage și mult negativism. "Prima mea fotografie în rochia Nicole Spose a devenit virală, atingând un milion de vizualizări. Sunt foarte norocoasă, pentru că am prieteni celebri care îmi distribuie imaginile și ne susținem reciproc în negativismul care vine odată cu munca asta. Dar am și mulți prieteni buni și familia care mă susțin și care știu cât de greu muncesc ca să reușesc lucrurile pe care le fac și asta e tot ce pot cere.
Îmi place să-mi împărtășesc povestea pe internet și îmi place să urmăresc și să distribui postările altor utilizatori de Instagram"
, a încheiat ea.


Foto: Instagram

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod