maraton

Imagini emoţionante: Au luat pe sus o concurentă când aceasta era gata să se prăbuşească

Bryan Crnkovic (în centru) şi un concurent necunoscut au sprijinit-o pe concurenta epuizată ca să poată înainta. Apoi Joseph McGint (dreapta) a luat-o în braţe, purtând-o spre linia de sosire

Tânăra este însă aproape în imposibilitatea de a se mai deplasa. Ea se opreşte din nou, iar atunci un al treilea concurent o ia în braţe şi începe să alerge cu ea spre sosire, ajutând-o să termine competiţia.

Regulamentul curselor de semi şi de maraton prevede ca fiecare concurent să parcurgă pe picioarele lui întreaga distanţă de 21 sau de 42 de kilometri, dar acest aspect poate fi trecut de vedere şi merită toate aplauzele.

Gestul celor trei bărbaţi care au renunţat la cursa lor contratimp deonstrează o dată în plus frumuseţea acestui sport, în care concurenţii amatori se ajută deseori unii pe alţii şi sacrifică fără să stea pe gânduri secunde sau chiar minute preţioase pentru a ajuta un coleg de cursă să se ridice şi să depăşească un moment greu.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Mai 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod