maraton

Imagini emoţionante: Au luat pe sus o concurentă când aceasta era gata să se prăbuşească

Trei concurenţi la o cursă de semimaraton au ajutat o tânără care avea probleme medicale să parcurgă ultimii metri spre linia de finish. Gestul lor a devenit viral pe internet.

Mii de alergători din toată America au luat duminica trecută startul la cursa de semimaraton de la Philadephia. Ajunsă la a patra ediţie, competiţia de alergare pe distanţa de 21 de kilometri a oferit un moment insolit, care a devenit foarte popular pe grupurile de alergare de pe reţelele de socializare şi apoi s-a viralizat pe internet, fiind foarte apreciat.

În imaginile surprinse de postul de televiziune FOX 29 News se vede cum o tânără are crampe puternice la ambele picioare şi abia mai reuşeşte să avanseze câţiva paşi, cu dureri foarte mari.

Incidentul survine cu doar câţiva metri înaintea liniei de sosire.

Doi bărbaţi o observă şi renunţă pe loc la obiectivul lor de a termina cursa într-un timp cât mai scurt şi sar imediat în ajutorul ei. Aceştia o sprijină şi încearcă să îi uşureze cumva parcurgerea ultimilor metri care o despart de medalia meritată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Mai 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod