hotel

Imagini de vis: Hotelurile cu cele mai spectaculoase panorame de pe acoperiş


Dubai

Four Seasons, Dubai

Din barul The Mercury Lounge vezi zgârie-norii oraşului cum se profilează în zare, dar şi Golful Arab. O privelişte încântătoare seara, când aerul fierbinte este mai suportabil.

 

Capri

Punta Tragara, Capri

Un boutique hotel cu 44 de camere, care domină stâncile Faraglioni din insula Capri. Oaspeţii pot mânca la restaurantul de pe acoperiş sau se pot relaxa în piscina învecinată, de unde au o panoramă superbă a mării.

 

Anglia

The Scarlet, Cornwall  

Acest hotel cu 37 de camere oferă o minunată privelişte a ţărmului britanic. Are o terasă superbă pe acoperiş, de unde se poate vedea plaja cu nisip auriu din Mawgan Porth.



Barcelona hotel

Mandarin Oriental, Barcelona

Piscină pe acoperiş, bar cu panoramă de 360 de grade a oraşului şi o cină cu specific peruan - ce poţi cere mai mult?

 

Beverly Hills

The Peninsula, Beverly Hills

Hotelul are piscină şi jacuzzi pe acoperiş, precum şi un restaurant care foloseşte ingrediente numai din surse locale. Acoperişul e înconjurat de siluetele zvelte ale zgârie-norilor din Los Angeles.

 

Maroc

Kasbah Tamadot, Maroc

Hotelul situat lângă Asni, are 28 de camere şi un restaurant din care poţi admira Munţii Atlas.

 

Vene?ia

JW Marriott Venice Resort & Spa

Ridicat pe propria plajă privată, la câteva minute distanţă de simbolul Veneţiei, Bazilica San Marco, hotelul are un restaurant pe acoperiş, bar şi o piscină rezervată numai adulţilor, de unde se vede perfect oraşul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod