Imaginea care a enervat mii de mame: O femeie îşi face un selfie după ce a născut, în loc să-şi îmbrăţişeze copilul

O femeie a fost fotografiată în timp ce se poza cu telefonul, ţinând o cutie de cola în cealaltă mână, imediat după ce a născut, în loc să-şi ia în braţe copilul.
Constance Hall, o femeie care a născut recent, s-a văzut nevoită să dea câteva explicaţii după ce a fost fotografiată în timp ce îşi făcea un selfie, pe patul din maternitate, imediat după ce a născut un băieţel. În imaginea care i-a scandalizat pe utulizatorii Facebook controversata bloggeriţă australiană, în vârstă de 34 de ani, apare în timp ce se poza cu telefonul, ţinând într-o mână o cutie de cola cu un pai înăuntru, în loc să-şi ia în braţe bebeluşul.
Băieţelul ei, Raja Wolf, este îngrijit de un bărbat, la picioarele mamei, în timp ce aceasta e cu ochii pe telefon şi se pregăteşte să mai soarbă o gură de suc.

Mulţi dintre cei care au văzut imaginea pe Facebook, în special femei, au catalogat-o drept un prost exemplu pentru orice mamă. "Un evident model prost de părinte", a scris cineva. "Era important să-şi verifice telefonul", a adăugat altcineva, pe un ton sarcastic. Şi au urmat multe alte comentarii, unele foarte dure, pe care ea le-a şters, scrie Daily Mail.

Într-o încercare de a aplana tensiunea, bloggeriţa a postat o altă imaginea cu ea, de astă dată din timpul unei vacanţe, explicând situaţia: "Ieri am postat o imagine cu mine în timp ce foloseam telefonul, în ziua în care s-a născut fiul meu.
Şi desigur că au sărit mulţi nemernici cu judecăţile lor, că de ce eram cu telefonul în mână în loc să-mi petrec fiecare secundă îngrijindu-mi copilul şi să fiu mama supremă etern recunoscătoare"
, a scris ea, pe un ton ironic.

Deşi a postat imaginea respectivă pe o reţea de socializare, Constance a ţinut să precizeze pe un ton tăios că nu este treaba nimănui "ce face o mamă cu telefonul ei în ziua în care naşte", cu două excepţii: "Dacă un copil e abuzat sexual, mental, fizic sau dacă e neglijat, înfometat şi nu primeşte ajutor medical.
Atunci se intervine prin orice mijloace. Şi când spun că se intervine, mă refer la apelarea Protecţiei Copilului, nu să stai şi să bârfeşti pe Facebook"
, a precizat ea.

Bloggeriţa şi soţul ei, Denim Cooke, au devenit părinţi pe 28 mai. Ei au dat vestea pe Instagram după ce Constance a născut prin o cezariană. "Raja. Născut la 2.46 pm, după 38 de săptămâni, 4,2 kilograme. Nu puteam visa la un copil atât de perfect", a scris ea alături de o fotografie în care apărea în timp ce îşi alăpta bebeluşul.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod