Ideea genială a unei mame: Şi-a ajutat fiica să renască după ce şi-a pierdut părul

O femeie a petrecut ore în şir pentru a-şi ajuta fiica să se prezinte cu fruntea sus în fotografiile de absolvire, chiar dacă tânăra suferă de alopecie.
Madisyn Babcock, o elevă de liceu în vârstă de 17 ani, suferă de alopecie, afecţiune care produce căderea părului. Pentru o tânără, această problemă este devastatoare şi e nevoie de un lung proces psihologic pentru a căpăta încredere în sine. Iar pentru Madisyn, cea mai mare încercare era ziua absolvirii care se apropia şi ea nu ştia cum să se prezinte mai bine. Atunci, mama sa a ajutat-o să-şi schimbe înfăţişarea într-un mod neaşteptat, transformându-şi calviţia într-un act de curaj.

În loc să folosească o perucă, tânăra a ales să facă pozele de absolvire aşa cum este ea, fără păr în cap.
Ea şi-a rugat mama să-i picteze câteva flori pe cap. Pentru Madisyn, acest act artistic reprezintă eliberarea de o povară imensă. "Mama a fost mereu o artistă foarte inspirată", a declarat Babcock pentru A Plus. "Întotdeauna m-a încurajat să fiu eu însămi şi să iubesc florile, deci ştiam că ea va fi persoana perfectă pentru a-mi picta capul", a adăugat tânăra absolventă.

Nu a fost prima oară când Madisyn a stat în faţa camerei mânuite de fotografa Chelsea Taylor.
"Madisyn are o atitudine pozitivă încă din prima zi în care a început să-i cadă părul şi a folosit-o pentru a le arăta altor fete cum să se iubească aşa cum sunt şi să-şi preţuiască frumuseţea chiar şi aşa, neconvenţională", a spus Taylor. "Mama ei a petrecut ore în şir lucrând la design şi pictând florile. A ieşit ceva minunat, iar imaginile ei sunt o reflectare directă a spiritului ei!", a mai spus fotografa.

"Am ales florile pentru că mi se potrivesc ca persoană", a explicat Madisyn.
"Simt că am înflorit şi am devenit persoana care trebuia să fiu", a adăugat ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod