I-a dat un inel plus alte cinci: Cum și-a cerut un tânăr iubita în căsătorie

Cererea în căsătorie cu șase inele a făcut senzație pe rețelele de socializare


Potrivit VoyageMIA, Brown s-a lăsat de fotbal pentru a deveni actor și model. A apărut în câteva show-uri de televiziune, printre care și "Love and Hip-Hop", de pe postul VH1, și a participat la gala BET's Hip-Hop Awards.

Inedita cerere în căsătorie a atras atenția pe rețelele de socializare, unde oamenii au avut păreri diferite. Unii au considerat gestul interesant, alții au spus că e clar că el nu-și cunoaște bine iubita dacă nu știe ce își dorește.

"O să-l las pe iubitul meu să-mi ofere șase inele. O să-l aștept dezbrăcată chiar atunci, chiar acolo!", a scris o utilizatoare a rețelei Twitter.

"Nu cred că aș vrea ca un bărbat să mă ceară de soție cu șase inele", a replicat altcineva. "Ar trebui să știi ce-mi place când mă ceri de soție", a scris altă femeie. O alta a scris, însă, că îi admiră energia tânărului și că ar păstra toate cele șase inele.

Sherrie Cheramie îi admiră deschis gestul lui Brown: "Glumiți, nu? Ce femeie normală la cap n-ar vrea ca iubitul ei să o ceară de soție cu șase inele și ea să-l aleagă pe cel care-i place? Orice femeie pe care o știu ar adora să-și aleagă inelul, mai ales dacă ai un buget pe care trebuie să-l respecți", a scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod