Hotelul din vârful bradului: Doar suedezii puteau să facă aşa ceva! - FOTO

Un hotel construit în jurul unui brad îţi oferă tot confortul ca să dormi buştean sub cerul nordic.
Compania suedeză de arhitectură şi design Snøhetta a conceput un nou model de construcţie ecologică. Amplasat într-unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ, "The 7th Room" este un hotel de lux din nordul Suediei, în apropiere de Cerul Polar, cu scopul de a strânge legătura dintre om şi natură.

Hotelul este unic: construit în jurul unui pin înalt, cu un design al structurii bazat pe stilul tradiţional nordic, acesta se sprijină pe 12 coloane de 10 metri înălţime, într-o pădure izolată.
Interiorul din lemn deschis la culoare dă o senzaţie plăcută, iar ferestrele largi oferă panorame splendide ale zonei, inclusiv râul Lule.

Una dintre atracţiile hotelului o reprezintă terasa exterioară cu o podea realizată dintr-o plasă de sârmă, care le oferă turiştilor o experienţă de neuitat. În plus, pe o suprafaţă de 55 de metri pătraţi, aceştia au la dispoziţie o zonă lounge, baie şi două dormitoare - suficient pentru cinci persoane care pot urca pe scări sau cu un mic lift.

Ineditul resort turistic este operat de compania Treehotel, care deţine alte şase hoteluri în copaci, toate cu design scandinav.
Acesta este însă cel mai nou şi cel mai mare dintre ele, scrie Bored Panda.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod