Hipnotizaţi de ecrane: Adolescenţii din generaţia Millenial sunt orbi în faţa naturii

Adolescenţii din generaţia Millenial sunt orbi în faţa frumuseţii incredibile a naturii. Tot ce văd ei, oriunde s-ar afla, este ecranul telefonului sau al tabletei.
Tot mai mulţi părinţi care şi-au lăsat copiii să crească având acces nelimitat la tehnologie încep acum să plătească preţul pentru această libertate nemăsurată - oamenii sunt exasperaţi de dependenţa pe care copiii lor au căpătat-o în timp, aceştia fiind nedezlipiţi de ecranele telefoanelor şi tabletelor.

Oriunde s-ar afla, chiar şi în mijlocul naturii, în faţa unui răsărit sau apus de poveste, cu un peisaj splendid în preajma lor, tinerii sunt incapabili să-şi ridice ochii şi să privească realitatea, să se bucure de ceea ce văd şi să trăiască din plin.
S-a născut o întreagă generaţie de "zombi" digitali, care trăiesc conectaţi non-stop la internet, incapabili să se rupă de "vraja" ameţitoare a ecranelor pe care le ţin în mâini.

David Baddiel, un artist de comedie în vârstă de 53 de ani, a postat pe Twitter o imagine cu fiul său, absolut absorbit de telefonul său, în mijlocul naturii superbe. "Fiul meu, hipnotizat şi intimidat, ca de obicei, de frumuseţea naturii", a scris el lângă fotografia tragi-comică.

Mesajul lui David a stârnit un val important de replici, foarte mulţi părinţi arătând că sunt în aceeaşi situaţie, postând la rândul lor imagini cu adolescenţii ignorând frumuseţea naturii fiindcă erau absorbiţi de telefoanele şi tabletele lor.
Daily Mail a publicat câteva imagini care demonstrează că adolescenţii din aşa-numita Millennial este dependentă de tehnologie.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod