Hai-hui pe 4 roți: Cele mai frumoase imagini cu şosele din toată lumea

Doar cineva care bate drumurile în lung şi-n lat poate să adune atâtea fotografii superbe. Un răsfăţ pentru orice şofer şi nu numai!
Există oameni atât de norocoşi încât colindă, de voie-de nevoie ori din pură plăcere, prin toate colţurile lumii. Şi printre aceşti norocoşi se numără unii şi mai fericiţi care se deplasează cu maşina, bucurându-se de privilegiul de a vedea nenumărate locuri superbe. Ce poate fi mai frumos decât să umbli cu maşina şi să admiri atâtea peisaje în care ai zăbovi o viaţă întreagă, pe care le păstrezi în sute, poate mii de fotografii?

Sandra Markovic, o bloggeriţă australiană, şi-a dat seama, la un moment dat, că face atât de multe călătorii cu maşina încât ar fi interesant să pozeze fiecare şosea pe care a trecut. A rezultat un album plin cu imagini superbe, de pe mai multe continente, care îţi fac poftă de o evadare pe patru roţi.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod