„Golanii“ simpatici. 3 chihuahua pozează ca nişte cocalari

Elsa, Anna şi Olaf sunt celebri pe Instagram, unde apar în ipostaze decadente, care stârnesc hohote de râs.

S-ar putea să nu fie cei mai nebuni câini de pe internet. În definitiv, e plin Facebook-ul de patrupede care fac tot felul de giumbuşlucuri şi lucruri neaşteptate. Dar Elsa, Anna şi Olaf sigur se numără printre cei mai originali şi populari câini care apar pe reţelele de socializare.
Sunt oameni care nu au mai mult de 5.000 urmăritori, însă aceşti chihuahua au strâns peste 27.000 de urmăritori. Şi asta graţie stâpânei lor, Lisa McPartland, din Liverpool, o englezoaică de 37 de ani, care a făcut un hobby din a posta pe Instagram poze amuzante cu câinii ei.

La început, n-a fost, totuşi, nimic amuzant.

Ea a înfiinţat contul când unul dintre animăluţele sale, Elsa, s-a îmbolnăvit de inimă, iar veterinarul i-a spus că s-ar putea să nu supravieţuiască. Atunci şi-a zis Lisa că ar fi bine măcar să rămână cu cât mai multe amintiri cu ei şi a început să-i pozeze. A fost şocată să vadă cât de repede au devenit virale.

"Le făceam nişte poze normale, când am observat într-o zi că Elsa a pus lăbuţa pe ceva şi stătea aşa, ca şi cum îi plăcea să pozeze. Pe urmă am pierdut controlul, am început să-i costumez în toate felurile.
Nu ştiu de unde mi-au venit ideile, ei doar stăteau acolo şi pozau perfect, aşa că m-am gândit că e haios pentru toţi"
, a povestit ea pentru Daily Mail. "Contul de Instagram este uimitor, pentru că mereu primesc mesaje de la oameni care îmi spun că îl urmăresc ca să vadă ce poze au mai apărut", a mai spus Lisa McPartland.

Tânăra postează aproape zilnic imagini cu câinii ei şi spune că în viitor ar încerca să-şi pună animăluţele la treabă, pe post de câini-model, pentru apariţii în reclame, clipuri şi filme.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod