Gita, robotul asistent care îţi duce lucrurile oriunde mergi - FOTO

Când ai prea multe lucruri de cărat sau pur şi simplu vrei să te plimbi cu mâinile în buzunar fără să mai iei geanta cu tine, e mai bine să laşi un robot asistent să se ocupe de bagaj.
A venit vremea să avem şi noi roboţi ca în "Star Wars"! Piaggio Fast Forward, o companie din Boston a realizat un robot asistent care se ţine după tine şi îţi duce lucrurile.

Plin de senzori, cu o formă sferică şi conceput să fie cât mai independent, „Gita“ poate găsi singur adresa de domiciliu, poate merge singur la magazinul din colţ ca să-ţi cumpere ziarul, poate să plimbe câinele şi îţi duce lucrurile fără să se plângă că a obosit.

Robotul foloseşte un soft special care îi permite să-ţi gestioneze căsuţa de e-mail şi să împartă plicurile dacă e folosit de un poştaş, de exemplu.
În interior, lucrurile sunt aşezate într-o cutie care rămâne nemişcată în timp ce roţile se învârt pentru a permite deplasarea, relatează ausquerry.com.

Vestea bună e că nu vorbim doar de un concept. Compania americană a început deja producţia, iar primii asistenţi robotizaţi sunt deja de vânzare.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod