însărcinată

Gestul superb al unui bărbat: A împărţit mâncarea cu o femeie însărcinată care avea pofte

Poftele alimentare din timpul sarcinii sunt irezistibile


Confesiunea lui a atras imediat atenţia şi a devenit virală, foarte mulţi comentând şi felicitându-l pentru gestul său. "Poftele astea pot fi copleşitoare. În momentul ăla nimic nu este mai important. Foarte drăguţ din partea ta că ai povestit asta", a scris cineva. "Eram într-o pasă proastă când am văzut postarea asta. Acum sunt fericit, îţi mulţumesc, prietene", i-a transmis o altă persoană.

"Ca o mamă care a trecut printr-o depresie postpartum extremă, apreciez această poveste.

M-a făcut să plâng, pentru că mi-a amintit cât de drăguţi au fost toţi cu mine când eram însărcinată. Oferindu-mi mâncare şi cărându-mi lucrurile. Iubesc această persoană", a mărturisit, emoţionată, o femeie.

"Asta e al naibii de adorabil! Ar trebui să pui reţeta pe un cartonaş roşu şi să i-o dai ca un dar!"
, l-a sfătuit un utilizator al reţelei, în timp ce altcineva a explicat că în unele culturi este un obicei ca vecinii să le dea mâncare gravidelor: "Mama spune că în satele iraniene este un obicei ca atunci când o femeie însărcinată miroase ceva bun pe stradă şi are pofte, să bată la uşă, iar oamenii să-i dea să mănânce."

Această notă a dus la un şir de glume pe lista de discuţii, mai multe utilizatoare promiţând că de acum înainte vor susţine că sunt însărcinate pentru a primi mâncare atunci când simt un miros irezistibil.
"Nu trebuie să fii cinstit pentru aşa ceva. Trebuie să fii puţin grasă în jurul burţii şi pe coapse", a scris cineva.



Foto: Depositphotos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod