mama

Gest emoţionant al unui tânăr: I-a salvat viaţa femeii care l-a adoptat

Se spune că sângele apă nu se face. Şi totuşi, uneori nici nu-i nevoie de o legătură din naştere pentru ca o mamă şi fiul ei să fie nedespărţiţi.

O femeie din Arizona este cea mai bună dovadă că nu este nevoie de o legătură de sânge naturală pentru ca dragostea pentru copilul ei să fie atât de puternică încât să-i salveze viaţa. Cu mulţi ani în urmă, Ingeborg McIntosh a avut de făcut o alegere grea, la care singură s-a înhămat: dorea să adopte un copil şi dintre cei peste 125 de micuţi pe care i-a văzut, cel mai mult i-a plăcut Jordan. "Când mi l-au pus în braţe, a fost dragoste la prima vedere", a povestit ea.



Lucrurile n-au mers însă şnur cu adopţia.

Femeia a avut mult de furcă, fiind nevoită să treacă printr-un proces pentru custodia copilului, întrucât mama naturală a băiatului de culoare, dorea ca acesta să fie crescut doar de o familie de afro-americani.
Cum autorităţile nu au găsit alţi doritori care să-l înfieze pe Jordan, băiatul a fost retrimis în familia McIntosh, iar adopţia lui a fost aprobată când avea patru ani, relatează The News Journal.



Femeia spune că a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru ca Jordan să aibă o copilărie fericită şi să nu-i lipsească nimic.

Nimeni, nici măcar ea, nu se gândea că peste câţiva ani toate strădaniile sale vor fi răsplătite printr-un gest extraordinar.

20 de ani mai târziu, McIntosh a ajuns în impas: femeia s-a îmbolnăvit, fiind diagnosticată cu o afecţiune gravă la rinichi şi singura şansă pentru a supravieţui era să facă un transplant.

Jordan, acum un tânăr admirabil, a simţit că asta e şansa lui de a-i oferi tot ce i-a dat ea. Fără ca mama lui să ştie, el a avut o întâlnire cu doctorii pentru a vedea dacă i-ar putea dona un rinichi.
A aflat că era compatibil. "Am simţit că acum era rândul meu", a spus el.



Când a aflat cine este donatorul, McIntosh nu a vrut să accepte operaţia care i-ar fi pus viaţa în pericol fiului adoptiv, dar Jordan a rămas ferm pe poziţie. "Am vrut să-i dau înapoi tot ce mi-a dăruit ea când eram copil şi să-i arăt cât de mult o apreciez", a mai spus Jordan.

Gestul emoţionant al tânărului a atras atenţia presei, iar povestea lui a fost foarte apreciată pe reţelele de socializare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Decembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod