„Fulg de zăpadă“, căţeluşul pufos care a devenit vedetă cu o coafură incredibilă

Un căţel din rasa Bichon Frise a devenit vedetă pe Instagram, unde face senzaţie cu o coafură incredibilă. Zici că-i o jucărie!
Nu, nu-i o jucărie, e chiar un căţel adevărat, pe care îţi vine să-l smotoceşti într-una şi să te joci cu el cât e ziua de lungă. El e Tori, cel mai pufos şi mai adorabil căţeluş pe care l-aţi văzut vreodată.

Acest Bichon Frise trăieşte în Daegu, în Coreea de Sud, iar stăpânii lui au avut ideea inspirată de a posta fotografii cu el pe Instagram. A rezultat un veritabil fenomen - oamenii au fost cuceriţi rapid de coafura lui genială, care îl face să pară un fulg de nea.


Ca orice bichon, Tori are o blăniţă foarte fină. Ceea ce-l face atât de drăgălaş este faptul că, spre deosebire de exemplarele din rasa lui, are părul perfect sferic. Părul este foarte ondulat, iar dacă e tuns perfect rotund seamănă cu o coafură afro. Astfel capul căţelului pare o minge albă, scrie Daily Mail.

Stăpânii lui Tori i-au tuns scurt blăniţa de pe corp şi i-au lăsat-o pe cea de pe cap mai mare, rezultând coafura incredibilă care a făcut senzaţie pe reţelele de socializare.

Pe lângă faptul că este foarte aranjat, patrupedul e şi bine îmbrăcat - în imaginile postate pe internet, el apare în diferite ţinute.

Tori are o mulţime de admiratori pe Instagram, oameni din diferite ţări fiind cuceriţi de look-ul lui irezistibil.
Câinele are 64.000 de urmăritori, scrie cotidianul britanic.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod