Fotografie pestisor in meduza

Fotografie incredibilă: Un pește leneș se plimbă cu meduza!

O poză amuzantă a făcut ocolul internetului. Un fotograf din Australia a surprins un peștișor care se lasă transportat de o meduză.

Tim Samuel făcea scufundări în golful Byron din Australia când a observat că pe lângă el trece o meduză transparentă în interiorul căreia stătea liniștit un pește. Acesta a postat fotografia pe contul său de Instagram, iar prietenii săi s-au amuzat de privirea obosită și leneșă a peștișorului care se lăsa plimbat de meduză.

"Nu am văzut niciodată așa ceva", a declarat fotograful care face des scufundări, potrivit dailymail.co.uk. "Peștele părea să fie captiv în meduză, dar putea să controleze direcția în care se mișca meduza", a adăugat Tim Samuel, cel care a surprins imaginea.

Peste si meduza

"O fotografie incredibilă! Frumusețea în natură este aceea că nu știi niciodată ce poți întâlni, iar tu ai imortalizat un astfel de moment rar!", a comentat unul dintre fanii fotografului în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Ian Tibbetts, specialist în biologie marină la Universitatea din Queensland, a declarat pentru australiangeographic.com.au că peștele este cel mai probabil un pui din specia trevally.

Acești pești se adăpostesc adesea între tentaculele otrăvitoare ale meduzelor, la care ei sunt imuni, pentru a se proteja de prădători.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod