The Queen’s Gambit

Va exista sezonul 2 pentru „The Queen’s Gambit“?

Povestea din serialul care a cucerit o mulțime de fani se termină acolo unde se sfârșește cartea. E posibilă o continuare?
Serialul care spune povestea lui Beth Harmon, o tanara orfana pasionata de sah, cu o inteligenta subestimata, care se impune in cele mai importante concursuri ale anilor ’60, a avut un succes extraordinar.

„The Queen’s Gambit” („Gambitul Damei”) a intrat rapid pe primul loc in top 10 al celor mai urmarite productii Netflix, dar soarta productiei inca este neclara. Harper’s Bazaar are doua vesti: una buna si una rea.

Un semn promitator


Trecem la plus un prim indiciu pozitiv: faptul ca distributia nu ar refuza inca un sezon.
Anya Taylor-Joy, cea care a interpretat-o pe Beth, a declarat pentru revista Town & Country: „Ador personajul si as reveni cu siguranta daca mi s-ar cere.”

Actrita crede ca personajul sau a fost lasat intr-o pozitie triumfatoare si este multumita de acest lucru.

Dar Anya nu este singura care ar reveni daca ar exista o continuare. Harry Melling, care l-a interpretat pe Harry Beltik, a spus pentru Town & Country ca este, de asemenea, interesat: „Locul in care am incheiat miniseria este cel in care se termina cartea.
Nu stiu daca mai poate fi un sezon, dar s-au intamplat lucruri mai ciudate. Nu e exclus”. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro!
4 Martie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod