„Tărâmul ginsengului”: Aventuri în Munţii Apalaşi pe HISTORY, din 16 iulie

HISTORY, numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România, va transmite pe 16 iulie premiera serialului „Tărâmul ginsengului”. Noua serie prezintă aventurile unor clanuri din munţii Apalaşi, un loc sălbatic unde viaţa este condiționată de vânătoare și negoț. Episoadele din „Tărâmul ginsengului” vor fi difuzat în fiecare miercuri, la 21:00.
Întinşi peste 2.400 de km, din New York până în Georgia, Munţii Apalaşi sunt o capsulă a timpului unde viaţa nu s-a schimbat prea mult din anii 1700. Blănurile, ginsengul şi alcoolul de contrabandă formează şi acum baza economiei, la fel ca în secolul XVIII.

Clanurile urmează acelaşi cod al onoarei şi al prieteniei şi respectă justiţia muntenilor, care a fost stabilită cu câteva secole în urmă. În acest nou serial sunt prezentate opt clanuri, care se luptă pentru bogăţiile munţilor în timpul unuia dintre cele mai importante sezoane ale anului: lunile bogate de la sfârşitul verii, până la vremea recoltei. Din acest motiv, ţinutul este recunoscut pentru răfuielile care au loc.
8 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod