Suleyman revine pe 4 septembrie la Kanal D

Asteptarea fanilor serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” se apropie de final! Din 4 septembrie, in fiecare joi si vineri, de la ora 20.00, istoria se scrie cu sange in ultimul sezon al celui mai urmarit serial din Romania.
Cel de-al patrulea sezon al productiei fenomen „Suleyman Magnificul –Sub domnia iubirii” contine punctul culminant al intregii naratiuni, dar si deznodamantul unei epopei care ii poarta pe telespectatori in culisele luptei pentru putere in Orientul secolului al XVI-lea, cand otomanii amenintau crestinatatea si devenisera o superputere a lumii.

Orbit de intrigi si de propriul orgoliu, sultanul Suleyman alege intre putere si iubirea pentru familie si isi ucide fiul, pe Mustafa. Decizia sangeroasa il va zgudui puternic pe sultan si va declansa o serie de evenimente dramatice.

Actiunea din acest ultim sezon are ca punct central planul de de asasinare a lui Hurrem (Vahide Percin Gordum), pus la cale de catre Capitanul Piri (Arif Erkin), sustinatorul din umbra al lui Mustafa (Mehmet Gunsur) la tron.
Insa, in urma unui ambuscade in care este prinsa sotia Sultanului, Hurrem scapa cu viata, dar nu si Jupaneasa Afife (Sabina Toziya).

Intors de pe campul de lupta, Sultanul (Halit Ergenc) este foarte bolnav si toti cred ca i se apropie sfarsitul. Suleyman ordona sa fie chemat la Palat fiul sau, Mustafa.

Crezand ca aceasta este ultima dorinta a Sultanului, Hurrem n-are incotro si ii cere lui Rustem (Ozan Guven) sa indeplineasca ordinul lui Suleyman. Constienta de puterea pe care o are Mustafa asupra tatalui sau, Hurrem si Rustem pun la cale, in mare taina, asasinarea acestuia.


Cu ajutorul marelui vizir si a fiicei sale Mihrimah (Pelin Karahan), Hurrem ticluieste o scrisoare ca si cum aceasta ar fi fost trimisa de Mustafa.

In aceasta misiva, fiul Sultanului solicita ajutor Sahului Persiei pentru a-l detrona pe tatal sau. Interceptand falsa scrisoare, care poarta sigiliul lui Mustafa, Suleyman crede ca fiul sau l-a tradat. Temandu-se de o rebeliune, ordona asasinarea acestuia.

Ienicerii deplang moartea lui Mustafa si cer moartea lui Rustem, cel pe care ei il considera vinovat de moartea Printului Mustafa. Dupa executarea fiului sau, Suleyman are remuscari si sufera cumplit.

Moartea lui Mustafa il afecteaza si pe Cihangir (Tolga Saritas), care moare de inima rea.
Victima a durerii insuportabile este si Mihrunisa (Berrak Tuzunatak), care se sinucide, in vazul tuturor, la Palatul Sultanului.

Sotul Sultanei Fatma, Pasa Kara Ahmed, devine mare vizir, dar la scurt timp, acesta este executat pentru ca este suspectat ca ar fi instigat un grup de rebeli impotriva Printului Bayazid. Fatma (Meltem Cumbul) planuieste uciderea lui Hurrem, insa Sultanul intervine in ultimul moment, salvand viata sotiei sale si izgonind-o, pentru totdeauna, din palat, pe sora sa.

Selim (Engin Ozturk) si Bayazid (Aras Bulut Iynemli) se intorc in sangeacurile lor, iar o cadana noua, pe nume Defne, cucereste inima lui Bayazid.
Din ordinul lui Nurbanu, Defne incearca sa il otraveasca pe Bayazid.
1 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mircea pe 2 Sep 2014, 10:49
    Mulţumim!

    Cine v-a pus să povestiţi sezonul? Ţin să vă mulţumesc, voiam să aflu singur vizionând serialul la TV, dar văd că aţi stricat totul. Mulţumim pentru informaţiile necerute!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod