Recomandarea Cinemagia: Vești dintr-o galaxie foarte, foarte îndepărtată: se va face un nou film Star Wars

Regizorul va fi Taika Waititi
Disney și Lucasfilm au confirmat oficial că Taika Waititi va semna regia unui nou film Star Wars, scrie movieweb.com. Nominalizata la Oscaruri Krysty Wilson-Cairns, scenarista pentru drama de război 1917, va semna și acest scenariu, în colaborare cu Waititi.

Waititi, deocamdată, nu a comentat subiectul, însă cel mai probabil va anunța ceva pe social media în curând.

Președintele Lucasfilm Kathleen Kennedy a pomenit mai mult de o dată că și-ar dori să colaboreze cu Waititi, deși acesta glumea despre cât de des regizorii de la Star Wars sunt înlocuiți.
Deocamdată nu a fost anunțată vreo dată pentru proiectul Star Wars al lui Taika Waititi și nu este clar unde anume va fi plasată povestea în cronologia seriei de film. Totuși, cel mai probabil nu va avea loc între evenimentele din Skywalker Saga, de vreme ce Disney a încheiat-o anul trecut cu The Rise of Skywalker.

Se crede că noua serie va avea în centru noi povești și noi personaje, așa că vom vedea unele idei nou-nouțe create de Waititi. Taika Waititi a devenit cunscut cu Thor: Ragnarok și de atunci a luat un Oscar pentru Cel mai bun scenariu adaptat pentru dramedia Jojo Rabbit de anul trecut.
Regizorul reușește să fie mereu ocupat și deja a filmat următorul său proiect despre fotbal Next Goal Wins, pregătindu-se de Thor: Love and Thunder care va ajunge în săli pe 11 februarie 2022. Astfel, va dura ceva până când va lucra în universul Star Wars, deși asta se va întâmpla cu siguranță. Citește continuarea pe Cinemagia.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod