Recomandarea Cinemagia. Netflix: 11 filme şi seriale de văzut în luna mai 2020

Comedia pare să fie genul preferat printre zecile de noi titluri propuse de platformă

Dacă ţi-e teamă că nu o să ai ce face de 1 mai, când escapadele la mare sau la munte nu mai sunt o opţiune, iată că există alternative: nu mai puţin de trei dintre cele 11 titluri ale lui mai recomandate mai jos se lansează în prima zi a lunii, inclusiv poate cel mai promiţător nou serial al ultimei luni de primăvară.

 

Iată mai jos recomandările noastre.

 

Hollywood

1 mai


Ryan Murphy (Glee, Pose) revine în atenţie cu o combinaţie familiară de glamour şi efervescenţă: Hollywood are în centrul atenţiei mai mulţi actori şi cineaşti gata de orice pentru a deveni celebri în Hollywood-ul de la sfârşitul anilor '40.
Serialul va explora şi faţa mai puţin strălucitoare a faimei, scandalurile sexuale, dar şi rasismul epocii, toate printre temele favorite ale lui Murphy. Iar cineastul nu se teme să includă în această poveste fictivă şi câteva personaje reale, de exemplu actorul Rock Hudson şi impresarul Henry Willson, ultimul fiind interpretat de starul serialului The Big Bang Theory, Jim Parsons.

Into the Night

1 mai


Când ai văzut ultima oară un SF postapocaliptic belgian? Miniseria Into the Night se bazează pe romanul omonim al lui Jacek Dukaj şi are o premisă mai mult decât promiţătoare: când un fenomen misterios face ca lumina soarelui să distrugă totul în cale pe Pământ, pasagerii unui zbor de noapte se chinuie din răsputeri să supravieţuiască în aer, la adăpostul întunericului.
Doar că nici la bord nu lipsesc ameninţările. Dacă ne întrebi pe noi, o să ne uităm întâi la Into the Night şi abia apoi la Hollywood.

The Half of It

1 mai


Netflix lansează periodic comedioare romantice cu adolescenţi, iar acum pare să actualizeze cu un mesaj LGBT vechea reţetă cu protagonistul chipeş, dar încet la minte, ajutat să-şi cucerească iubirea vieţii de amicul mult mai inteligent, dar şters. În noua abordare, eroina este Ellie Chu (Leah Lewis), care îi dă sfaturi de amor colegului Paul (Daniel Diemer), doar că ajunge ea însăşi să se îndrăgostească de colega pe care acesta vrea să o cucerească.

Jerry Seinfeld: 23 Hours to Kill

5 mai


Mai e nevoie de vreo prezentare? Jerry Seinfeld revine în atenţie cu un program de o oră despre viaţa de zi cu zi (sau, cine ştie, despre nimic). Citește continuarea pe cinemagia.ro
30 Aprilie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod