Hollywood

Recomandarea Cinemagia. Hollywood: să explorăm capcanele celebrităţii în noul serial Netflix

Ryan Murphy revine în atenţie cu un serial ataşant şi imprevizibil.
S-a lansat chiar azi pe Netflix şi iată că îi scriem o cronică după vizionarea primelor două dintre cele şapte episoade: Hollywood este o explorare ataşantă a perioadei de aur a Cetăţii filmului, a obsesiei pentru celebritate, dar şi a fascinaţiei pentru cinema. Fără să evite capcanele obişnuite ale serialelor lui Ryan Murphy (convenţii mai mult sau mai puţin acceptabile), serialul oferă un melanj simpatic de imprevizibil şi anecdotic, prin urmare are toate şansele să te captiveze.

Povestea e spusă din perspectiva mai multor tineri gata să se arunce în competiţia acerbă pentru celebritate de la Hollywood.
În primul episod îl vedem de exemplu pe Jack (David Corenswet, care seamănă ca două picături de apă cu un Henry Cavill nedus la sală), un tânăr fără o leţcaie venit la Hollywood atras de magia marelui ecran, unica sa bucurie în copilăria plină de lipsuri. Dar când acasă te aşteaptă soţia (Maude Apatow) însărcinată şi nu ai ce pune pe masă, eşti mult mai dispus să accepţi scurtături pentru a te strecura în protipendada Hollywood-ului. În caz că suntem prea vagi, pentru Jack asta înseamnă sexul pe bani...

În jurul lui Jack îi vedem pe Archie (Jeremy Pope), scenarist de culoare homosexual care îşi câştigă traiul mai puţin din scris şi mai mult din activităţi ilicite în întunericul sălilor de cinema pentru gay, sau pe Raymond (Darren Criss), tânăr regizor cu o viziune proprie în ceea ce priveşte rasismul Hollywood-ului şi compromisurile făcute de producători pentru a satisface gustul publicului.
Pe lângă ei, alţii care sunt dispuşi să facă diverse compromisuri pentru a dovedi establishment-ului că ei sunt "the next big thing". Ca să fim doar puţin misterioşi, în primul episod îl vei întrezări inclusiv şi pe cel care va deveni, nu după mult timp, celebrul Rock Hudson... Citește continuarea pe cinemagia.ro!
4 Mai 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod