Recomandarea Cinemagia: Filme de la festivaluri precum Cannes, Berlin, Sundance, din 29 mai gratis pe YouTube

Recomandarea Cinemagia: Filme de la festivaluri precum Cannes, Berlin, Sundance, din 29 mai gratis pe YouTube

YouTube va găzdui festivaluri de film în cadrul a 20 de parteneriate, inclusiv cu Festivalurile Cannes, Tribeca, Sundance
În contextul în care pandemia de COVID-19 închide festivalurile de film în toată lumea, You Tube a venit cu ideea de a lansa o platformă digitală de film primăvara aceasta, împreună cu 20 de parteneri – oferind pe streaming conținut gratuit cinefililor din întreaga lume.

„We Are One: A Global Film Festival” este produs și organizat de către Tribeca Enterprises din New York. Evenimentul găzduit pe You Tube va aduce online conținut de la 20 de festivaluri de film, inclusiv Festivalul de Film de la Cannes, Festivalul Internațional de Film de la Toronto, Festivalul de Film Sundance, Festivalul Internațional de Film de la Berlin, Festivalul de Film Tribeca și Festivalul de Film de la Veneția.

Festivalul online se va derula de pe 29 mai până pe 7 iunie și va putea fi urmărit pe youtube.com/weareone.
Materialul, cu acces gratuit și fără pauze publicitare, va cuprinde lungmetraje, scurtmetraje, documentare, muzică, comedie și dezbateri.

Pentru moment, organizatorii nu au menționat titlurile ce vor fi proiectate în cadrul festivalului „We Are One”. Aceștia susțin că un program complet va fi disponibil în săptămânile care urmează. Spectatorilor totuși li se va propune să facă donații pentru lupta contra Covid-19, despre care YouTube și Tribeca susțin că sunt în beneficiul Organizației Mondiale a Sănătății și a ONG-urilor locale.

Festivalurile vor avea în continuarea libertatea să își aleagă evenimentele după propriul program.
Cele 20 de festivaluri cu care „We Are One” are în prezent parteneriate sunt: Annecy International Animation Film Festival, Berlin International Film Festival, BFI London Film Festival, Cannes Film Festival, Guadalajara International Film Festival, International Film Festival & Awards Macao (IFFAM), Jerusalem Film Festival, Mumbai Film Festival (MAMI), Karlovy Vary International Film Festival, Locarno Film Festival, Marrakech International Film Festival, New York Film Festival, San Sebastian International Film Festival, Sarajevo Film Festival, Sundance Film Festival, Sydney Film Festival, Tokyo International Film Festival, Toronto International Film Festival, Tribeca Film Festival, and Venice Film Festival. Citește continuarea pe cinemagia.ro

6 Mai 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod