Liam Neeson este „Urmărit în Noapte”, din 13 martie, la cinema

Actorii nominalizaţi la Premiile Oscar, Liam Neeson şi Ed Harris, împreună cu Vincent D’Onofrio ajung, din 13 martie, pe marile ecrane în filmul de acţiune „Urmărit în Noapte”. Producţia Warner Bros. Pictures este regizată de Jaume Collet-Serra („Non-Stop”).
Mafiot cu reputaţie şi gangster de temut, Jimmy Conlon (Liam Neeson) a trăit deja partea bună a vieţii sale. Acum, însă, este bântuit de ororile comise în tinereţe, dar şi hărţuit neîncetat de aproape 30 de ani de un poliţist (Vincent D’Onofrio) determinat să îl arunce după gratii. La 55 de ani, îl mai consolează doar sticla de whiskey şi bunul său prieten Shawn Maguire (Ed Harris), un alt cap al mafiei, care a stat mereu în umbra lui Jimmy.

Atunci când fiul său, Mike, devine ţinta gangsterilor, Jimmy este nevoit să aleagă între viaţa de infractor şi familia pe care a abandonat-o cu mult timp în urmă.
Acesta trebuie să facă tot ce îi stă în putere să îşi salveze fiul şi să evite ca băiatul să aibă acelaşi final tragic de care el, cu siguranţă, nu va scăpa. Cu o singură noapte la dispoziţie şi fără niciun refugiu, fostul mafiot îşi va testa limitele cu scopul de a-şi răscumpăra păcatele trecutului.  

„Urmărit în noapte”  are o distribuţie impresionantă formată din Liam Neeson, Joel Kinnaman, Vincent D’Onofrio, Bruce McGill, Genesis Rodrigues, Boyd Holbrook, Holt McCallany, alături de Common şi Ed Harris.

Collet-Serra regizează filmul după un scenariu de Brad Ingelsby („Out of the Furnace”).
Filmul este produs de Roy Lee („Cârtiţa”), Brooklyn Weaver (producător executiv, „Out of the Furnace”) şi Michael Tadross („Elita gangsterilor”, „Sherlock Holmes”), cu John Powers Middleton („Bates Motel”) care a fost producător executiv.

Echipa creativă îi mai include pe directorul de imagine Martin Ruhe („Americanul”), scenograful Sharon Seymour („Argo”), editorul Dirk Westervelt („Călătorie spre centrul pământului”) şi designerul de costume Catherine Marie Thomas („Captură la dublu”).
Muzica îi aparţine lui Tom Holkenborg (Junkie XL) („300: Ascensiunea unui imperiu”). 
12 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod