Din 12 decembrie, “YAMAN” ii ia locul lui “Suleyman Magnificul”

4 Decembrie 2014
Kanal D continua sa aduca telespectatorilor cele mai bune seriale turcesti, astfel ca dupa ce a lansat pe piata din Romania titluri care au batut recorduri de audiente, precum “1001 de nopti”, Feriha”, “Tradarea” si “Suleyman Magnificul – sub domnia iubirii”, va difuza serialul “Yaman” (titlul original: Med Cezir), de vineri, 12 decembrie.
Incepand de saptamana viitoare, dupa ce productia “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” ajunge la final, publicul se va atasa de personaje carismatice si povestile complicate din “YAMAN”. Din distributie fac parte si actori cu care publicul din Romania este deja familiarizat.
Pe Catagay Ulusoi, interpretul lui Yaman, publicul a avut ocazia sa-l urmareasca in serialul “Feriha”, iar Baris Falay, care il interpreteaza pe avocatul Selim, a jucat in “Ezel” – serial de succes difuzat de Kanal D.  

Yaman este personajul si elementul central al povestii serialului, cel care uneste doua lumi antagonice de cele mai multe ori: cea a bogatilor si cea a saracilor.
E personajul luminos care se lupta din rasputeri sa isi ajute familia incercata de greutati si sa isi schimbe conditia sociala.

Cand Yaman este luat de pe strazile sarace din Tozludere de catre avocatul Selim Serez si de catre sotia acestuia, Ender, acestia nici nu banuiesc ce schimbari va produce acest tanar  in vietile lor si ale celor din jur.
Mert, fiul lor educat si introvertit, il considera pe Yaman frate si prieten caruia ii impartaseste modul lui ciudat de a privi lumea, dar si incercarile si necazurile prin care trece in incercarea de a castiga inima lui Eylül.
Yaman se va indragosti curand de Mira Beylice, dar dragostea lor este incercata permanent de incapacitatea tinerilor indragostiti de a scapa de trecut si de prejudecatile celor din jur.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod