15 lucruri pe care nu le știai despre cele mai bune filme: Cum a ajuns Marlon Brando să țină o pisică în brațe în „Nașul“

Filmele au puterea magică de a ne scoate din mijlocul problemelor de zi cu zi, aducându-ne într-o altă dimensiune. Deseori ne lăsăm pradă senzațiilor pe care aceste producții extraordinare ni le transmit și suntem atrași de personajele fascinante în lumi fantastice în care începem să credem.

Producția unui film e un proces complex, iar uneori, ca în viața de zi cu zi a oamenilor obișnuiți, apar lucruri neprevăzute și diverse curiozități pe care publicul nu le află. Sunt o mulțime de lucruri amuzante pe care Bored Panda le-a adunat din culisele marilor filme. Iată câteva dintre cele mai surprinzătoare!
1 din 16

Django Unchained

Când Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) lovește craniul cu ciocanul, DiCaprio a spart accidental piciorul unui pahar și a început să sângereze. Dar actorul a ignorat problema și a continuat să joace. Quentin Tarantino a fost atât de impresionat, încât a lăsat scena "să curgă", iar când a strigat "Taie!", toată lumea prezentă pe platou a început să aplaude.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod