Wonder Woman

12 filme de succes regizate de femei



8. What Women Want (2000)
Regia: Nancy Meyers
Încasări în SUA: 182,8 milioane dolari


Mel Gibson şi Helen Hunt sunt protagoniştii filmului What Women Want, produs şi regizat de Nancy Meyers. Helen Hunt a declarat: “Ce e grozav la Nancy este faptul că adoră filmele cu Spencer Tracy şi Katharine Hepburn, ceea ce dă filmului nostru o senzaţie de clasic. Adică, este inteligent şi solid construit”.
În comedia romantică What Women Want, Mel Gibson nu prea ştie la ce i-ar putea folosi puterea cu care s-a trezit peste noapte.
Descoperă cu stupoare că, departe de a vedea în el un dar de la Dumnezeu, toate femeile din viaţa lui îl consideră un ticălos. Treptat, Nick întelege că noua lui “specialitate” poate să-i aducă avantaje în plan personal şi în cel profesional. Atunci, pe cine să experimenteze el, dacă nu pe frumoasa şi talentata Darcy McGuire, noua lui sefă (interpretată de Helen Hunt, în prima ei comedie romantică după Mai bine nu se poate). Nick consideră că postul de director al sectorului “creatie” i se cuvenea lui.
Darcy, la rândul ei, îi cunoaşte reputaţia, cât şi statutul lui de vedetă a firmei, drept care încearcă să creeze o relaţie colegială, ignorând faptul că Nick îi ascultă gândurile, ca să o saboteze. Carierele se ciocnesc cu inimile până ies scântei, într-o bătălie ai cărei protagonişti sunt irezistibil atraşi unul de altul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod