Wonder Woman

12 filme de succes regizate de femei



10. Kung Fu Panda 2 (2011)
Regia: Jennifer Yuh Helson
Încasări în SUA: 165,2 milioane dolari


În Kung Fu Panda 2 Po (Jack Black) îşi trăieşte visul de a fi Luptătorul Dragon, cel care protejează Valea Păcii împreună cu prietenii săi, tot maeştri Kung Fu, Cei Cinci Furioşi: Tigroaica (Angelina Jolie), Maimuţa (Jacie Chan), Călugăriţa (Seth Rogen), Vipera (Lucy Liu) şi Cocorul (David Cross). Dustin Hoffman se întoarce în rolul Maestrului Shifu, mentorul lui Po, şi James Hong în rolul lui Ping, tatăl lui Po.
Dar noua şi minunata viaţă a lui Po este ameninţată de evoluţia unui nou erou negativ, Lord Shen (Gary Oldman), care are de gând să folosească o armă secretă, suficient de puternică pentru a cuceri întreaga Chină şi pentru a distruge Kung Fu-ul. Po trebuie să-şi descopere secretul originii lui - doar aşa va putea să obţină puterea de care are nevoie.
Regizoarea Jennifer Yuh Nelson a avut, de la primul Kung Fu Panda, propria sa călătorie. De la responsabil cu narațiunea, supervizor al scenelor de acțiune și regizor al secvenței introductive din primul Kung Fu Panda, Jennifer a trecut la cârma întregului film care a urmat.
Jennifer Yuh Nelson a declarat: “Am crescut cu filmele de acțiune din Hong Kong, ceea ce m-a ajutat să găsesc tonul potrivit pentru Kung Fu Panda 2”.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod