Wonder Woman

12 filme de succes regizate de femei



11. The Proposal (2009)
Regia: Anne Fletcher
Încasări în SUA: 164 milioane dolari

Este una dintre cele mai populare comedii romantice. Să fie reţeta filmului motivul succesului? Când o poveste începe cu un bărbat şi o femeie care se urăsc de moarte, spectatorul avertizat că e vorba de o comedie romantică va şti cum se va finaliza filmul: cu cei doi iubindu-se la nebunie. The  Proposal nu face excepţie. Sandra Bullock joacă rolul unui important editor de carte din New York care riscă să fie repatriat în Canada natală din cauza expirării vizei.
Numai o căsătorie ar salva-o de la deportare. Cum fata este o scorpie şi nu se dă în lături de la nimic, îi cere asistentului ei, Andrew (Ryan Reynolds), pe care îl terorizează adesea cu cererile ei, să confirme ofiţerului de la Biroul de Imigrari că ei sunt logodiţi, urmând să se căsătorească. Andrew acceptă târgul. O vizită la părinţii lui complică lucrurile, dar pentru spectator e începutul situaţiilor amuzante.
La cârma filmului The Proposal a stat Anne Fletcher, fostă dansatoare și coregrafă care și-a făcut debutul regizoral cu filmul hit din 2006 "Step Up".
Fletcher și-a consolidat reputația ca regizor de mare inspirație cu succesul internațional de box-office 27 Dresses, avându-i în distribuție pe Katherine Heigl şi James Marsden.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod