10 filme pe care merită să le revezi de mai multe ori

de Gloria Sauciuc, 9 Decembrie 2017The Shawshank Redemption (1994)

Cu Tim Robbins în rolul carierei şi un Morgan Freeman excelent, regizorul Frank Darabont spune o istorie ale cărei cuvinte-cheie sunt integritatea şi speranţa. Dacă filmul American Beauty îţi arată că uneori cea mai bună soluţie este să pui punct şi s-o iei de la capăt fără a te mai uita înapoi, Închisoarea îngerilor pedalează pe altă idee: în faţa necazurilor, o coloană vertebrală dreaptă şi un spirit liber sunt cea mai bună strategie pe termen lung.
Nu mai amintim numeroasele premii câştigate de film, trebuie doar precizat că The Shawshank Redemption este pe primul loc pe lista celor mai bune filme ale tuturor timpurilor centralizată de imdb... Dacă nu l-ai văzut, (re)vezi-l, este una dintre cele mai plăcute surprize pe care le-ai putea experimenta în faţa unui ecran.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • filip pe 15 Dec 2017, 17:52
  Niciunul..

  .. din cele 10 nu aș mai dori să revăd. unele sunt chiar o prostie și mi pare rău că mi-am pierdut timpul cu ele.filme slabe propuse de un amator mai entuziast.

  0
  2

 • Bibi pe 10 Dec 2017, 07:10
  Comentariu

  Putea avea loc aici si "Australia" cu Hugh Jackman si Nicole Kidman sau chiar "Arn, ultimul templier" dar mai sunt si altele care puteau lua locul fara probleme celor enumerate aici.

  2
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod