Opt filme de văzut după o despărțire



Fără obligații/No Strings Attached (2011)

Ivan Reitman, veteranul regizor nominalizat la Oscar, spune despre premisa filmului Fără obligații - „Ideea care atrage în această poveste este că tinerii adulți din ziua de azi se simt mult mai în largul lor dacă fac sex, decât dacă se implică și emoțional. Acum 20 de ani, “When Harry Met Sally” punea întrebarea dacă un bărbat și o femeie pot fi prieteni fără să facă sex. Astăzi, întrebarea care se pune este dacă un bărbat și o femeie pot să facă sex fără ca între ei să intervină o relație de iubire...”
Protagoista filmului, Emma (Natalie Portman), este un personaj care iese din tipar; de obicei, într-o comedie romantică avem o protagonistă al cărei scop de-a lungul filmului este să-l găsească pe Făt Frumos și să se mărite cu el.
În „Fără obligații” avem o protagonistă a cărei piatră de încercare este să nu se îndrăgostească.
13 Mai 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ina pe 14 Mai 2017, 09:33
    n pagini

    Trebuie sa parcurg n-spe pagini pentru a vedea o lista de 8 filme. Asta chiar este o porcarie! Si pentru asta prefer sa nu mai intru pe pagina voastra din moment ce folositi un asemenea sistem. Cu cat a fost platit programatorul ca sa creeze inca 8 pagini in plus pentru un articol?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod