The Favourite

Filmele romantice ale lui 2019. Când și unde le vedem

Luna februarie este luna iubirii, așa că trecem în revistă filmele romantice pe care le putem vedea anul acesta pe marile ecrane din România. Fie că serbăm Valentine's Day fie că nu, putem să urmărim un film romantic pentru efectul său cathartic sau măcar „escapist”.

How to Train Your Dragon: The Hidden World

se poate vedea la cinema din 1 februarie

Al treilea film din îndrăgita serie animată „Cum să îți dresezi dragonul” poate să pară o alegere surprinzătoare în această listă, dar eroii poveștii au ajuns la vârsta primilor fiori ai dragostei. Neînfricatul dragon Furia Nopții o va cunoaște pe dragonița Furia Luminii, pe care o va curta după care va întemeia cu ea o familie, iar adolescentul viking Sughiț face mai strânsă relația cu Astrid.

Animația pentru copii reușește să emoționeze profund adulții printr-un mesaj nu foarte ușor de digerat - a iubi pe cineva înseamnă a-i da totală libertate, nu a-l poseda în mod egoist.

 

Alita: Battle Angel

se poate vedea la cinema din 15 februarie

Iată un alt titlu ce poate surprinde în lista filmelor romantice, dar în acest SF cu roboți vedem că protagonista, Alita, un cyborg, e capabilă de sentimente omenești. Alita poate să freamăte la atingerea tandră a lui Hugo (Keean Johnson), un tânăr uman.

Filmul este regizat de Robert Rodriguez și produs de James Cameron.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod