Filme de dragoste

Cele mai frumoase filme de dragoste



Cele mai frumoase filme de dragoste: Seria Before Sunrise/Before Sunset/Before Midnight

Trilogia Before Sunrise (1995), Before Sunset (2004), Before Midnight (2013) a fost numită „cea mai bună poveste de dragoste din toate timpurile" (The Week). Trilogia este un experiment cinematografic ce durează aproape două decenii. Before Midnight continuă povestea de dragoste dintre Celine (Julie Delpy) şi Jesse (Ethan Hawke), ce a început cu 18 ani în urmă, când cei doi s-au cunoscut într-un tren spre Viena, în filmul Before Sunrise, şi s-au revăzut după alţi noua ani în Before Sunset. Celine şi Jesse sunt acum în Grecia, în vacanţă. Au trecut nouă ani de când s-au reîntâlnit, în Franţa, în timpul turneului lui pentru promovarea unui roman. Şi au trecut aproape 20 de ani de când s-au cunoscut prima dată, într-un tren spre Viena.

La precedenta lor întâlnire, în „Before Sunset”, cei doi erau deja mai puţin idealişti şi vedeau lumea mai puţin boemă. Acum, cei doi sunt căsătoriţi şi au două fiice gemene. Când Jesse îşi duce fiul din prima căsătorie la un aeroport din Grecia pentru ca acesta să se întoarcă în America la mama lui, cu care locuieşte, începe să ia în considerare o mutare înapoi la Chicago, pentru a fi mai aproape de fiul său. Între timp, Celine se gândeşte să accepte noua slujbă ce i s-a propus în Franţa, acolo unde ea, Jesse şi cele două fiice locuiesc permanent.

Before Midnight este un film despre dragoste şi relaţii, despre ce se-ntamplă atunci când ajungi, în sfârşit, să fii cu persoana iubită. Te pune pe gânduri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod