VIDEO Filmul Alt Love Building aduce pe marile ecrane doi actori de Oscar

Ben Cross şi Dragoş Bucur fac din comedia Alt Love Building un film de 5 Oscaruri, CV-ul cumulat al celor doi actori însumând nu mai puţin de patru statuete şi o nominalizare, distincţii dobândite de filmele „Chariots of Fire“ şi „The Way Back“.

Un nume de referinţă în cinematografia mondială, Ben Cross va putea fi urmărit pentru prima dată într-un film românesc alături de Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguţă şi grupul de tineri absolvenţi ai şcolii Actoriedefilm.ro, din 26 decembrie, în comedia Alt Love Building.

Cunoscut în special pentru rolurile sale din „Chariots of Fire”, „Star Trek” şi serialul „Banshee”, celebrul actor britanic Ben Cross îl interpretează în Alt Love Building pe Mr. Anderson, proprietarul de drept al taberei de reparat relaţii Love Building.

„Chariots of Fire este un film cult, iar faptul că l-am avut alături de noi pe Ben Cross în Alt Love Building a fost  pentru noi o mare bucurie.

Pe lângă ocazia de a juca noi trei (eu, Doru si Papi) alături de el, prezenţa lui pe platourile de filmare a fost un cadou pe care Actoriedefilm.ro l-a oferit studenţilor săi: un film cu Ben Cross!”, a declarat Dragoş Bucur despre experienţa colaborării cu Ben Cross.

În regia Iuliei Rugină, acţiunea filmului Alt Love Building este amplasată la munte, în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion, la șase luni de la prima ediție a taberei de reparat relații, „Love Building”.
Acum întâlnim nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari, care atunci când nu se şicanează se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului. Acum nu mai e atât de simplu să alerge către mult râvnitul “și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Chiar dacă au ajuns din nou într-un „Love Building”, de data acesta va fi altfel.

Cu o imagine semnată de Vivi Dragan Vasile, un scenariu de Iulia Rugină, Ana Agopian şi Oana Răsuceanu, Alt Love Building este cel de-al doilea lungmetraj produs de Actoriedefilm.ro exclusiv din surse private.

10 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod