„Ferma vedetelor“ dă start aventurii! Graţiela Duban: „Habar nu am cine îmi va fi aliat sau dușman“


Ferma vedetelor dă start aventurii pentru cele 6 perechi de celebrități, din 13 februarie, numai la PRO TV! Călătoria spre ferma din mijlocul munților Făgăraș este una anevoioasă pentru cei 12 concurenți, dar plină de daruri, oameni buni, umor, cântec și voie bună. De marți până joi, „Ferma vedetelor“ le arată telespectatorilor parcursul și experiența celor 6 cupluri în ferma dezafectată și probele grele prin care vor trebui să treacă.
De la viața de vedetă plină de confort, ieșiri în locuri selecte, concerte, spectacole, prieteni, tehnologie, mașini, telefoane mobile, internet și curent electric, cele 6 perechi vor ajunge într-o fermă, în mijlocul munților, unde se vor trezi de dimineață, vor trebui să muncească cât e ziua de lungă și chiar și noaptea. Îngrijitul animalelor, asigurarea hranei pentru toți, spălatul la mână și dușul la lighean vor fi doar câteva lucruri din realitatea rurală la care vor fi nevoiți să se acomodeze rapid.

Viața lor se va schimba drastic timp de trei luni, iar dintre toate lucrurile pe care le vor avea de făcut, cel mai greu va fi să se acomodeze traiului la comun, în condiții grele, cu un minim de confort. Fiecare dintre ei are o personalitate puternică, iar toate puse la aceeași masă dau naștere atât la comedie, cât și la dramă.

Monica Bârlădeanu și Nea Rață sunt pregătiți să îi îndrume pe cei 12 concurenți, să le fie alături și să îi ghideze pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit. Graţiela Duban vorbeşte despre participarea ei la acest show.

- Care crezi că sunt avantajele tale în Ferma vedetelor?
- Faptul că sunt cu soțul meu care mă cunoaște și știe foarte-foarte bine ce să facă atunci când eu poate mă deznădăjduiesc.

- Ai vreo strategie de lupta în competiție?

- Nu.

- Ce ai învățat din experiența foștilor concurenți de la Fermă vedetelor?
- M-am regăsit foarte mult în Paul Ipate, în faptul că el a încercat mereu să fie obiectiv.

- Cine îți va fi aliat în opinia ta? Dar dușman? De ce?
- Habar nu am cine îmi va fi aliat sau dușman pentru că nu îi cunosc foarte bine.
Sper să am o surpriză plăcută și să fim cu toții frumoși.

- Cum ai ales să devii actriță?
- De mică mi se spunea că sunt artista familiei, iar în clasa a 7-a am auzit că la mine în oraș, la liceul de arte, s-a deschis secțiunea de actorie. Atunci i-am spus mamei mele că acolo vreau să merg.

- Dacă ai face schimb de meserii pentru o zi cu partenerul de viață, ce ai avea de făcut? Cum crezi că te-ai descurca?
- HA HA HA! Amândoi suntem actori, deci cred că m-aș descurca destul de bine.

- Ai alte talente, care nu sunt cunoscute publicului?

- Da, dansul. Îmi place foarte mult.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod