„Ferma vedetelor“ dă start aventurii! Cătălin Neamţu: „E important să-ți vezi de treaba ta și să respecți regulile și colegii“

Ferma vedetelor dă start aventurii pentru cele 6 perechi de celebrități, din 13 februarie, numai la PRO TV! Călătoria spre ferma din mijlocul munților Făgăraș este una anevoioasă pentru cei 12 concurenți, dar plină de daruri, oameni buni, umor, cântec și voie bună. De marți până joi, „Ferma vedetelor“ le arată telespectatorilor parcursul și experiența celor 6 cupluri în ferma dezafectată și probele grele prin care vor trebui să treacă.

De la viața de vedetă plină de confort, ieșiri în locuri selecte, concerte, spectacole, prieteni, tehnologie, mașini, telefoane mobile, internet și curent electric, cele 6 perechi vor ajunge într-o fermă, în mijlocul munților, unde se vor trezi de dimineață, vor trebui să muncească cât e ziua de lungă și chiar și noaptea. Îngrijitul animalelor, asigurarea hranei pentru toți, spălatul la mână și dușul la lighean vor fi doar câteva lucruri din realitatea rurală la care vor fi nevoiți să se acomodeze rapid.

Viața lor se va schimba drastic timp de trei luni, iar dintre toate lucrurile pe care le vor avea de făcut, cel mai greu va fi să se acomodeze traiului la comun, în condiții grele, cu un minim de confort.

Fiecare dintre ei are o personalitate puternică, iar toate puse la aceeași masă dau naștere atât la comedie, cât și la dramă.

Monica Bârlădeanu și Nea Rață sunt pregătiți să îi îndrume pe cei 12 concurenți, să le fie alături și să îi ghideze pentru a-și duce misiunea la bun sfârșit.

Cătălin Neamţu vorbeşte despre participarea sa la acest show.


- Sportul preferat?
- Tenisul, de jucat și fotbalul de privit. Sunt stelist practicant, adică merg pe stadion și sunt la zi cu informațiile despre echipă.

- Muzica preferată?
– Queen, Beatles, Ac Dc, Lost Fingers, Smiley, Indira, Mărgineanu.

- Filmul preferat?

- Amelie.

- Cartea preferată?
- Vițelul de aur, Ilf și Petrov.

- Mai ai vreun talent în afara celui cu care te-ai făcut cunoscut?
- Gătesc, gospodăresc și mă joc.

- Ți se potrivește zodia? Citești horoscopul?
- Sunt rac.

Mi se spune că mi se potrivește, dar nu am luat niciodată în seamă nicio previziune legată de horoscop.

- Ce înseamnă o zi de răsfăț pentru tine?
- O zi în care să stai la malul marii în Vama Veche sau în Krapec, la o masă cu picioarele în apă, înconjurat de prieteni și de un spriţ alb de calitate.

- Care este slăbiciunea ta culinară?
- Cartofi prăjiți cu brânză rasă peste ei, mâncarea de praz cu măsline, ciorba de burtă și de perișoare, cârnații picanți, chiftele, baclavale, bezele, tort Krantz.

- Care este cel mai mare critic al tău?
- Soția.

- Care sunt avantajele pe care le vei aduce la Fermă vedetelor?
- Calm, Împăciuitor, Improvizator – ca mod de relaxare creativ pentru tot grupul.

- Ce ai învățat din experiența foștilor concurenți de la Ferma vedetelor?
- Că e important să-ți vezi de treaba ta și să respecți regulile și colegii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod