O femeie de carieră a renunțat la un job stresant și crește iezi: Acum e fericită!

ied
Leanne se simte mai împlinită acum îngrijind iezii decât în postura de femeie de carieră


În prima zi ca șomeră, Lauricella a câștigat 30.000 de urmăritori pe Instagram cu primul ei post, în care anunța că a renunțat la job-ul stresant pentru că simțea că nu apucă să se bucure de viață. "Am luat-o ca pe un semn că mă aflu pe drumul cel bun. Când îți găsești și îți urmezi pasiunea, toate lucrurile idioate pe care le credeai importante nu mai sunt așa de importante", a explicat ea.

Leanne este mai fericită cu ceea ce face acum, să aibă grijă de iezii orfani și cu handicap pe care îi ajută să se pună pe picioare, decât să se îmbrace la modă și să ia masa în restaurante scumpe. Pe lângă căprițe, a adoptat și un mânz, un măgăruș, doi iepurași și un purcel, iar vietățile din curte îi umplu sufletul de satisfacție.

Fosta femeie de carieră simte că face ceva care contează, este mulţumită că animalele pe care le îngrijește sunt bine și pentru ea asta contează mai mult decât satisfacțiile materiale pe care le avea când muncea în oraș.

E tot ce şi-a dorit şi consideră că nu are nevoie de mai mult pentru a fi fericită.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iunie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod