O femeie de carieră a renunțat la un job stresant și crește iezi: Acum e fericită!

Leanne Lauricella și-a abandonat slujba stresantă din New York și a decis să se mute la țară ca să crească iezi. Mulți prieteni nu au înțeles-o, dar ea se simte mai fericită ca oricând.

Când își amintește de zilele intense, sufocante, în care lucra în oraș, Leanne recunoaște că avea un job foarte bun, dar adaugă că sacrificiul pe care trebuia să-l facă era foarte. "Naveta era groaznică... nivelul de stres era foarte mare... Mă simțeam neîmplinită și îmi dădeam seama că trebuie să fac ceva", a povestit ea pentru Cosmopolitan.

Într-o zi, în 2014, a vizitat o fermă și s-a îndrăgostit de iezii pe care i-a văzut zburdând de colo-colo. Așa i-a venit ideea să înființeze Goats Of Anarchy, o organizație care are grijă de iezii rămași orfani și de caprele cu dizabilități pe care fermierii nu vor să le crească.

"A fost clar că acesta este stilul de viață pe care îl căutam....

Am decis să arunc pantofii cu tocuri și să renunț la Mercedesul meu pentru o camionetă clasică Chevy", a continuat Leanne, adăugând că i-a plăcut fiecare minut scurs de atunci.

"Unii mi-au zis că-s nebună sau iresponsabilă să-mi las slujba fără să am un plan clar, dar pentru mine a fost un salt pe care l-am făcut cu toată credința", a mărturisit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Iunie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod