Femeia care nu îmbătrâneşte: Are trei copii şi arată fabulos la 50 de ani!

Dosar Eva. Candy Lo, un model din Hong Kong, a câştigat concursul Miss Asia, în 1991. Astăzi pare o tânără de 20 de ani, cu un ten fără riduri şi un corp perfect.

Pare greu de crezut, imposibil chiar, dar adevărul e că ea are 50 de ani! Aspectul ei ireal de tineresc a făcut-o celebră pe această chinezoaică din Hong Kong. Aşa cum Vicky Beckham, Taylor Swift şi Kim Kardashian au cohorte de admiratoare care le urmăresc şi le urmează, aşa îşi croieşte şi Candy Lo o "armată" de fani. Iar felia pe care ea o rupe din tortul glamour disponibil online creşte neîncetat: fostă actriţă şi model, Candy tocmai a lansat o carte cu fotografii, intitulată sugestiv "Timeless", în care arată atributele care au făcut-o celebră: lipsa ridurilor, pielea întinsă şi strălucitoare, corpul zvelt, bine lucrat.

Bazată exclusiv pe aspectul ei fizic impresionant, reţeta succesului e relativ simplă: admirată sau contestată, ea atrage atenţia şi provoacă interes, orice s-ar spune. Candy Lo e un fenomen în Hong Kong, în China, în Asia, iar popularitatea sa continuă să acapareze noi meridiane, pentru că ea înglobează tot ce-şi doresc în prezent tinerele atrase de noile modele de frumuseţe, laolaltă cu aspiraţiile femeilor trecute de 35-40 de ani, care simt nevoia unor exemple pentru un nou impuls în a doua jumătate a vieţii lor.

Candy este mai cunoscută acum decât în 1991, când a câştigat concursul Miss Asia. După acel succes, ea s-a retras pentru a se dedica familiei. A născut trei copii, iar acum îl creşte singură pe cel mai mic, după divorţul de acum doi ani. Când şi-a făcut cont pe Instagram şi a început să-şi posteze pozele, lumea a înnebunit. A devenit o vedetă a reţelelor sociale, iar potrivit ziarului britanic The Mirror, citat de People, admiratorii ei au epuizat rapid tirajul de 3.000 de exemplare al cărţii sale, despre care se poate spune că este mai degrabă un soi de album foto.

Fără pretenţii de scriitoare, Candy nu-şi doreşte, evident, să cucerească lumea literară, ci se adresează publicului ei, interesat de frumuseţe, modă şi socializare. Ea a anunţat că va dona o parte din încasări în favoarea copiilor săraci şi a femeilor care au fost victimele violenţei conjugale.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod