Michelle Obama, pe coperta Vogue, in martie

ichelle Obama face istorie, devenind a doua Prima Doamna care apare pe coperta revistei Vogue, editia americana a lunii martie.
Michelle Obama face istorie, devenind a doua Prima Doamna care apare pe coperta revistei Vogue, editia americana a lunii martie. Desi aproape toate sotiile presedintilor americani au pozat in paginile de interior (incepand cu Lou, sotia lui Herbert Hoover, in 1929), numai Hillary Clinton a aparut si pe coperta, in decembrie 1998, scrie “The Washinton Post”.

Michelle (45 de ani) a fost pozata, in ianuarie, de renumitul fotograf Annie Leibovitz, la Hay-Adams Hotel, locul in care familia Obama a locuit inainte de investirea in functie a noului presedinte american.


Rochii de designer si diamante


In editia de martie a revistei supranumite “Biblia modei”, Michelle Obama poate fi vazuta pe coperta intr-o rochie rosie, semnata Jason Wu (cel care a creat si rochia purtata de ea la balul de investire) si in paginile de interior intr-o rochie neagra, creata de  Narciso Rodriguez. Nu-i lipsesc bijuteriile cu diamante, cele pe care Michelle le poarta foarte rar, din cauza renumitei ei discretii.

In pozele de interior apare si alaturi de “instrumentele” profesiei sale: un laptop, o ceasca de cafea, o agenda, un pix si un ziar.
Prima Doamna pozeaza cu receptorul unui vechi telefon, cu fir spiralat, la urechea dreapta, intr-o atitudine contemplativa. Inca de la sfarsitul lunii trecute Michelle, de profesie jurist, a demisionat insa din functia de vicepresedinte pentru afaceri externe si comunitare in cadrul spitalului din Chicago.       

“Voi duce fetele la scoala in fiecare dimineata”


In interviul care insoteste pozele, realizat de Andre Leon Talley, Prima Doamna a Americii povesteste ca incearca sa se simta bine in noua locuinta, sa gaseasca o biserica la care sa mearga saptamanal si ca le ajuta pe fiicele sale sa se adapteze schimbarilor intervenite in viata lor.
“Voi duce fetele la scoala in fiecare dimineata, in masura in care pot”, promite ea.  “Vreau sa ma implic in educatia copiilor mei, sa cunosc profesorii si sa-i cunosc si pe ceilalti parinti”, explica Michelle Obama.

 

Cellules

Primul tau aparat de vacuum masaj portabil! Scapa de celulita si tonifica-ti pielea fara vizite costisitoare la saloane de infrumusetare.
199,00
TVA Inclus

 
12 Februarie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod