Zodia divorturilor... Crisan si Enache

Toamna nu se mai numara bobocii, ci divorturile.
Toamna nu se mai numara bobocii, ci divorturile. Cel putin asta s-a intamplat anul acesta cand Adrian Enache si Catalin Crisan au spus, la judecatorie, "Stop casnicie". Lucia si Catalin, Adrian si Corina doua cupluri, aproape 20 de ani de casnicie fiecare, si doua divorturi. Asa s-au scris cele doua povesti de dragoste, incepute fulgerator.

Adrian, Corina si Iuliana, un triunghi amoros care s-a spart


Timp de 14 ani, Adrian Enache a trait intre doua femei, Corina - sotia sa si Iuliana Marciuc. Anul acesta a venit vremea sa se puna la punct acesta situatie si sa se decida. "Va trebui sa iau o decizie cu viata mea.
Fara sa-mi dau seama am facut mai multa lume sa sufere. Vreau sa fiu alaturi de copilasii mei si de femeia pe care o iubesc.

Femeia pe care o iubesc, femeia prin care respir, femeia prin care imi traiesc viata se numeste Iuliana Marciuc"
. Aceasta este declaratia pe care o facea artistul in urma cu cateva luni la emisiunea Mihaelei Tatu, "Celebri sau nu", de la Antena 2. 14 ani de incertitudine rezolvati in 15 minute la judecatorie. Asa s-ar putea explica cel mai bine situatia prin care a trecut artistul.

Desi era casatorit si sotia, Corina, ii daruise o fetita, Adrian Enache s-a indragostit fulgerator de Iuliana Marciuc si asa a ramas pana in ziua de astazi.
Acum 4 ani de zile, iubita i-a daruit lui Enache un baietel, Mihnea David, pe care acesta l-a recunoscut la ceva timp de la nastere. Incerca sa-si protejeze familia si fetita care la vremea respectiva avea doar 8 ani.

"Adrian a pus in balanta faptul ca Diana, fetita lui cu Corina, era inca mica, iar el era extrem de preocupat de relatia cu ea. Vroia ca ea sa creasca si sa inteleaga mai bine lucrurile. Eu cred ca a fost un act de responsabilitate ca a amanat acest lucru pana cand Diana a mai crescut", a explicat avocatul, Catalin Dancu, in cadrul emisiunii Happy Hour. Aurelian Temisan, singurul martor in divortul dintre Adrian si Corina, a povestit, un episod amuzant care demonstreaza maturitatea fiicei cantaretului vizavi de relatia acestuia cu Iuliana Marciuc.

"Acum o luna, Diana ne-a surprins pe toti.
Eram la o nunta la un prieten bun si, la masa, Diana i-a spus mamei sale sa-i pregateasca o rochita pentru ca poate tatal sau se va insura curand. Corina nu a facut altceva decat sa rada"
, a povestit Temisan.

Nu numai Adrian Enache a fost casatorit in acesti 14 ani. Iuliana Marciuc a fost, la randul ei, dusa la altar de un prosper om de afaceri, insa mariajul a durat foarte putin. "Iuliana a divortat pentru ca il iubea pe Adrian. Ea avut mai multa tarie de caracter sa faca acest pas pentru ca vroia sa-i dea si lui din aceasta putere. Ei sunt de 14 ani impreuna, iar eu am scris versurile piesei lui Adrian, 'O singura noapte', pentru ca reflecta adevarata relatie dintre Iuliana si Adrian", declara in continuare, Dancu.

In urma divortului, fetita ramane la mama ei, iar Enache va trebui sa-i plateasca o pensie alimentara de 1000 de lei.
29 Octombrie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Tatiana pe 30 Oct 2009, 11:24
    Divortul

    Am trecut prin asha situatie-10 ani de dezechilibru,remushcari,lupta interna,jale,teama de viitor-ce va fi cu copiii in rezultatul divortului-etc.Ajunsesem la starea de spirit limita,aveam impresia ca lupt cu morile de vint.La un moment dat am lasat totul balta,i-am spus totul EI shi i-am zis sa vina sa-l ia de acasa de la mine.Shi s-a terminat. Acum sunt alt om

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod