Vrei la concertele U2, Bon Jovi sau Lady Gaga? Iata cat te costa

Green Day si Pink vor canta la Dublin, Bon Jovi si Paul McCartney la Londra, U2 la Frankfurt, Moscova, Viena si Istambul, iar pe Lady Gaga o poti vedea la Paris si Budapesta.
Green Day si Pink vor canta la Dublin, Bon Jovi si Paul McCartney la Londra, U2 la Frankfurt, Moscova, Viena si Istanbul, iar pe Lady Gaga o poti vedea la Paris si Budapesta. Zeci de agentii de turism ofera pachete turistice special create pentru aceste evenimente. Iti prezentam cele mai bune oferte.

Pink, 19 iunie, Dublin
Primul concert la care mai poti ajunge, daca te grabesti un pic, este cel al lui Pink . Cea mai buna oferta este de 229 euro si nu include transportul. Ai insa asigurate cazarea (doua nopti la hotel de 3*), biletul la concert (loc in picioare), taxele hoteliere si taxele de livrare.

Bon Jovi, 22 iunie, Londra
Pe arena O2 din Londra poti ajunge in 22 iunie ca sa-l vezi pe Bon Jovi. Cea mai ieftina oferta este de 294 euro si include tot ce iti trebuie: cazare (doua nopti la hotel de 3*), transport Bucuresti – Londra si retur cu zbor al companiei Blue Air, biletul la concert (loc pe scaun) si taxa de bagaj la cala.
Suplimentar, vei plati 70 euro taxele de aeroport si securitate si alti 50 euro, daca vrei ca biletul sa-ti fie livrat in tara. Mai multe oferte aici .

Green Day, 23 iunie, Dublin
Trupa californiana va canta la Marly Park, in Dublin, pe 23 iunie. Ca sa ii vezi, trebuie sa platesti minimum 218 euro pentru cazare (doua nopti la hotel de 3*), biletul la concert, taxele de livrare si taxele hoteliere. La cerere, se poate asigura, desigur, si transportul.

Paul McCartney, 27 iunie, Londra
Vrei sa-l vezi pe cel mai de succes membru Beatles pe 27 iunie, in Hyde Park, la Londra? O poti face chiar si cu numai 299 euro - cea mai ieftina oferta turistica pentru acest eveniment.
In acest pret sunt incluse cazarea (doua nopti la hotel de 3*) , transportul pe ruta Bucuresti – Londra si retur cu zbor al companiei Blue Air si biletul la concert.
Nu sunt incluse taxele de aeroport si securitate (90 euro/persoana), taxa de bagaj la cala, taxa de livrare a biletelor in Romania (40 euro/livrare) si transferuri aeroport – hotel – aeroport. Aici poti vedea si alte oferte.

U2, 10 august, Frankfurt
Daca esti fan al irlandezilor condusi de Bono, ii poti vedea pe 10 august, la Frankfurt, cheltuind cel putin 288 euro pe cazare (trei nopti la hotel de 4*), biletul de avion dus-intors cu toate taxele incluse si pe biletul la concert.

Tot pentru U2 poti merge si la concertele din:
Moscova, pe 25 august, cu 349 euro
Viena, pe 30 august, cu 360 euro
Atena, pe 3 septembrie, cu 184 euro 
Istanbul, pe 6 septembrie, cu 99 euro
Munchen, 15 septembrie, cu 485 euro
Paris, 18 septembrie, cu 429 euro
Roma, 8 octombrie, cu 279 euro
Preturile includ cazarea si biletul la concert.


Limp Bizkit, 8 septembrie, Paris
Limp Bizkit va concerta la Paris, Sala Olimpia, pe 8 septembrie, iar tu ii poti vedea cu 299 de euro. Sunt incluse in pret transportul cu avionul pe ruta Bucuresti – Paris (Beauvais) – Bucuresti, cu zbor al companiei Wizz, doua nopti cazare la Hotel Paris Rivoli 3* si biletul la concert, categoria 2 sau categoria 3 (loc pe scaun). In plus fata de aceasta oferta mai trebuie sa platesti 90 de euro (taxele de aeroport si securitate).

Lady Gaga, 23 octombrie, Paris
'Monster Ball Tour' si Lady Gaga se opresc pe 23 octombrie si la Paris. Poti merge la concert cu 399 de euro. In acest pret sunt incluse cazarea (doua nopti in camera dubla la hotel de 2*), transportul cu avionul (compania Blue Air), taxele de aeroport si biletul la concert (categoria 3).   
Tot pentru Lady Gaga poti merge pe 7 noiembrie la Budapesta, cu 149 euro.
Oferta  include cazarea si biletul la concert.
10 Iunie 2010
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dana_br pe 11 Iun 2010, 14:16
    Bon Jovi

    JBJ IS THE BEST!

    0
    0

  • Punk pe 10 Iun 2010, 18:07
    greeb day

    Green Day :X cei mai buni

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod