Vedetele au dat hotelurile pe yacht-uri

Starurile au lasat in urma hotelurile de lux – fie ele chiar si cu sapte stele - au lasat jacuzzi-ul - dar si amabilitatea ospatarului si au plecat departe de ochii curiosilor, pe mare.
Starurile au lasat in urma hotelurile de lux – fie ele chiar si cu sapte stele - au lasat jacuzzi-ul - dar si amabilitatea ospatarului si au plecat departe de ochii curiosilor, pe mare. Nu au avut nevoie decat de conturi solide in banca, pentru ca o astfel de vacanta costa bani, nu gluma.

La baza acestei alegeri stau motive legate de securitate, explica David Hudson, directorul Edmiston - firma care se ocupa cu vanzarea unor astfel de ambarcatiuni pentru Dailymail.co.uk.

Naomi s-a dat cu rusii


Una dintre vedetele care au ales un asemenea sejur este controversatul model, Naomi Campbell. Departe de scandalurile in care este implicata in ultima vreme, Campbell si-a luat iubitul - sau iubitul a luat-o pe ea - si au plecat in Spania, la bordul yacht-ului detinut de omul de afaceri Sir Philip Green. Ei au fost insotiti in aceasta escapada de proprietarul yacht-ului, dat si de omul de afaceri Marco Tronchetti Provera. Naomi Campbell este implicata intr-o relatie amoroasa cu omul de afaceri rus, Vladislav Doronin, despre care se spune ca este un fel de Donald Trump al Rusiei. Pentru o saptamana, Doronin a scos din buzunar nu mai putin de 150.298 euro.

Beyonce si Jay-Z, in Croatia

 
O alta frumusete internationala, Beyonce, alaturi de sotul ei, Jay-Z, au petrecut un sejur de vis, in Croatia, la bordul yacht-ului "Va Bene". Pentru inchirierea lui, timp de o saptamana, au platit 137.605 euro. In cei 47.5 metri cat are ambarcatiunea, cei doi s-au bucurat de 6 dormitoare, jacuzzi, satelit si doua jet-ski-uri. Pretul de vanzare al unui astfel de vehicul este de, nici mai mult nici mai putin, 20.815.402 euro, iar intretinerea lui, pe un an, ajunge la 2.081.540,19 euro.

Eva Longoria si Jennifer Lopez, tot pe apa  


Securitatea si confortul oferite de o vacanta pe yacht au incantat-o si pe protagonista seriei "Neveste disperate". Eva Longoria si sotul ei, baschetbalistul Tony Parker, au petrecut o saptamana de vis in St Tropez si au platit 94.825 euro. Aceeasi locatie a fost aleasa si de Jennifer Lopez si sotul ei, Mark Anthony, anul trecut, tot pe yacht. In afara de vacanta binemeritata, cei doi au sarbatorit si ziua de nastere a artistului, care a implinit 40 de ani. Impreuna cu designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana, cei doi si-au inceput sejurul in Italia, ajungand apoi in statiunea St Tropez, foarte vizitata de celebritati si anul acesta.

Printre multele vedete care au ales vacanta pe mare se numara si pilotul de Formula 1, Jenson Button. El a ajuns tot la St Tropez, impreuna cu prietena lui, modelul Jessica Michibata. Inchirierea, timp de o saptamana, a yachtului Firouzeh a costat 99.451 euro.

Pentru Cindy Crowford vacantele pe yacht nu mai sunt, de mult timp, ceva nou. Dupa ce anul trecut a petrecut pe ambarcatiunea detinuta de prietenul ei, George Clooney, anul acesta frumoasa de 40 de ani a decis sa-si arate forma fizica de invidiat pe Coasta de Azur. Ea s-a distrat si a profitat de locul indepartat si de linistea marii, alaturi de sotul ei, Rande Geber, de Sting si de Trudie Styler.
21 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod