Unde evadezi de Ziua Indragostitilor?

Se apropie Ziua Indragostitilor si inca nu stii unde sa petreci aceasta sarbatoare? Visezi la un week-end numai cu iubitul tau, departe de viata cotidiana? Nu mai visa! Acest week-end este cat se poate de aproape si nu e cazul sa mai stai pe ganduri pentru a-ti realiza acest vis.

Lasa totul in urma, detaseaza-te de activitatile tale zilnice, ia-ti iubitul de mana si alegeti sa plecati impreuna intr-un loc in care nu ati mai fost pana acum.

Ce poate fi mai romantic decat cateva zile intr-un loc deosebit, intr-o atmosfera de sarbatoare si alaturi de cel drag? Exista nenumarate locuri in tara si in lume, umane prin aparenta, dar care te fac sa te simti divin si te fascineaza la prima vedere...

Fie ca alegi sa pleci, fie ca ramai in tara, oferta este deosebit de bogata, indiferent de ceea ce cauti.
Ambele variante iti rezerva o multitudine de solutii pentru cele cateva zile pe care le doresti a fi speciale, atat pentru tine, cat si pentru iubitul tau.

Ce locuri sa alegi? Depinde ce iti doresti si ce astepti de la o destinatie intr-o zi ca Valentine's Day. Iata recomandarile noastre pentru un week-end de neuitat.

Valentine's Day in destinatii romanesti
Petrece Ziua Indragostitilor in orasele europene
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod