"Stim ca va lipseste Lumea Cafelei. Ce v-ar placea sa gasiti aici de acum incolo?"

Aceasta a fost provocarea noastra de astazi pentru prietenii de pe Facebook si Twitter. Asta cum probabil ca ai aflat concursul Lumea Cafelei a luat sfarsit astazi, norocosul a castigat o masina, iar noi vrem sa mergem mai departe.
Aceasta a fost provocarea noastra de astazi pentru prietenii de pe Facebook si Twitter. Asta cum probabil ca ai aflat concursul Lumea Cafelei a luat sfarsit astazi, norocosul a castigat o masina, iar noi vrem sa mergem mai departe. Tocmai mergand pe acest principiu si pastrandu-ne in acelasi registru, ne-am intrebat prietenii ce ar vrea sa mai gaseasca pe Eva.ro.

Raspunsurile au fost multe, ceea ce inseamna ca am fost foarte urmariti. Iata cateva aici. "Inca un concurs cu mai multe premii", "Un concurs care sa ne tina in priza ca si acesta care tocmai s-a terminat.
Eventual, cu un premiu ce consta in vreo excursie, sejur, etc..."
, "Un joc nou... desigur, cu mai multi castigatori".

Altii s-au aratat interesati si de continut. Iata ce spune o prietena: "Pe langa concursul care tocmai s-a incheiat ( chiar a fost o provocare) - multumim si pentru informatiile despre cafea - puse la dispozitie cu aceasta ocazie... chiar a fost ceva interesant. Nu cred ca ar fi rau daca ati mai veni si cu alte informatii in acest sens....;)".

Altii, cei care stiu sa piarda si care asteapta noi provocari, spun: "O zi buna tuturor participantilor dezamagiti, printre care si eu...))".

Tu ce asteptari ai de la noi?

22 Aprilie 2010
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cocolinababy pe 30 Apr 2010, 12:18
    ne lipseste...

    ce e drept...te tinea in priza concursul.Acum am prea mult timp liber.Sper sa bagati in curand alt concurs la fel de captivant ca si acesta.

    0
    0

  • varsator pe 30 Apr 2010, 06:45
    lumea cafelei

    Ar fi fost frumos ca joculetul sa mearga in continuare..era.fainutz!pe mine una m-a prins...dar un alt concurs de genul ala ar fi chiar captivant!stiu ca mi-a ocupat dupa amiezile...va pup...

    0
    0

  • ciupeanugiannina pe 24 Apr 2010, 12:18
    lumea cafelei

    am devenit dependenta de acest joc am ramas cu instictul de a cere prietenilor sa ma voteze .datorita lumei cafelei mi-am facut multi prieteni pe facebok

    0
    0

  • 610eu pe 23 Apr 2010, 15:53
    Alt concurs

    Concursul a fost super ! astept altul la fel de interesant si , bineinteles cu mai multe premii!

    0
    0

  • Andreea pe 23 Apr 2010, 15:13
    offff

    macar un plic de 3 in 1 sa avem satisfactia ca am castigat ceva :d

    0
    0

  • roxana375 pe 23 Apr 2010, 09:02
    propunere

    intr-adevar a fost foarte interesant numai ca in afara de cei trei castogatori care s-au ales cu ceva noi astialalti am ramas cu buza umflata mai ales ca ne-am dat silinta in a strange cat mai multe cani de cafea, ce ar fii frumos sa fie premii mai mici dar mai multe ca sa castige mai multi sau macar ceva de consolare

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod