Ştefan Bănică Jr trăieşte "Super-Love"

"Organizatorii s-au gândit ca eu să fiu gazda acestui eveniment... din lipsă de fonduri"... Cu această glumă a început artistul conferinţa de presă de aseară care a marcat lansarea celui de-al 13-lea album din carieră, intitulat "Super Love".

 "Organizatorii s-au gândit ca eu să fiu gazda acestui eveniment... din lipsă de fonduri"... Cu această glumă a început artistul conferinţa de presă de aseară care a marcat lansarea celui de-al 13-lea album din carieră, intitulat "Super Love".

 

"Super Love, al 13-lea album, un număr cu noroc pentru mine pentru că acesta este un album special pentru mine. Lucrul l-am început în urmă cu 4, 5 luni, iar de la începutul lui august, până în septembrie, am stat în studio, am înregistrat, am mixat şi abia apoi mi-am dat seama cum sună cântecele noi", declară artistul.

Albumul conţine 11 cântece noi plus hitul "Super-love"! Este un disc pe care pot fi descoperite cântece pe toate gusturile şi pentru toate vârstele: melodii de dragoste – "Ce frumoasă eşti azi", "Strânge-mă-n braţe", "Gustul dragostei", "Nu trece zi", "Dragostea doare", piese cu puternic mesaj social – "E dreptul tău", -, melodia specială "Cântec pentru Violeta", dedicată fiicei sale, dar şi un cântec pentru Echipa Naţională de Fotbal, "România împreună".

Noul album este completat de piesele "La mulţi ani de ziua ta" şi "Fă-mi loc în patul tău!".

În timpul conferinţei de presă, desfăşurată la sediul Automobile Bavaria din Băneasa, Bănică a ţinut să spună câteva cuvinte despre trei dintre piesele altfel care se găsesc pe acest album. Aşa cum era firesc a început cu piesa "Cântec pentru Violeta", melodie care-i este dedicată fetiţei lui. "Un cântec foarte frumos, unul special pentru mine şi sunt convins că pentru mulţi dintre taţii de fete. Este vorba despre piesa pe care i-o dedic fetiţei mele, Violeta", a explicat artistul.

Apoi, pentru a reveni oarecum la realitatea românească, a vorbit despre alte două piese care se regăsesc pe acest album, este vorba despre "E dreptul tău" şi "E beznă rău (în capul tău)".
Prima este o incercare de a-i face pe români să conştientizeze că înainte de a schimba ceva la ţara în care trăiesc, trebuie să schimbe ceva la ei. "Tu, oricare dintre noi, are dreptul să aleagă, să schimbe, are dreptul să facă diferenţa dintre bine şi rău, are dreptul să trăiască civilizat", continuă Ştefan Bănică.

"E beznă rău (în capul tău)", o piesă manifest dacă vrei, o piesă dedicată tuturor "fetelor parcă trase la indigo, care sunt promovate la emisiunile de divertisment şi nu numai, şi care nu spun nimic.". "Este o constatare tristă a unei realităţi promovată excesiv. Înţeleg dorinţa de rating şi de publicitate, dar nu înţeleg aceste exagerări", declară artistul.

"Super Love exprimă o maturitate artistică, atât a mea, cât şi a trupei cu care cânt, iar această maturitate vine din zecile şi sutele de concerte pe care le-am susţinut de-a lungul anilor", conchide artistul.

A fost susţinut de prieteni şi de familie


Alături de Ştefan Bănică Jr. au fost aseară persoane importante lui.

Printre acesta se numără mama şi soţia sa, dar şi colegi alături de care a cântat de-a lungul timpului. Virgil Ianţu, Oana Sîrbu, Nicu Alifantis, Wilmark sau prietenii, Sabin Ivanof şi Simona Pătruleasa.

Urmăreşte videoclipul oficial al piesei "Super Love"


14 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod