Stefan Banica jr. intr-o poveste de Craciun

Mosi cu barba alba, multa zapada, cadouri si o lectie de viata. Cam asa s-ar transpune, in cateva vorbe, cea mai recenta poveste de Craciun, care-l are pe Stefan Banica Jr in prim plan.
Mosi cu barba alba, multa zapada, cadouri si o lectie de viata. Cam asa s-ar transpune, in cateva vorbe, cea mai recenta poveste de Craciun, care-l are pe Stefan Banica Jr in prim plan. Bogdan Mirica, in calitate de scenarist, Jesus del Cerro - regizor, Alma Sarbu si Patricia Poienaru - producatori si echipa de actori formata din Stefan Banica Jr, Bogdan Iancu, Pavel Bartos, Alina Chivulescu, Raisa Mihai, Valentin Teodosiu, Gabriel Costin, Daniel Popescu, Iulia Lazar, Ion Sapdaru si Alex Margineanu au reusit sa aduca in fata publicului o poveste de Craciun, intr-o pelicula de la care actorii asteapta foarte mult.

"E greu sa faci comedie, iar ceea ce dorim noi de la acest film e destul de ambitios. Ne dorim ca 'Ho Ho Ho' sa devina un film al fiecaruia si pe care sa-l revezi si peste un an si peste doi si peste zece, cu acelasi entuziasm. Eu am avut sansa sa joc in astfel de productii cand eram mai tanar si imi face o mare placere sa vad ca munca mea si a colegilor mei e apreciata nu doar de generatia noastra, ci si de urmatoarele, cum s-a intamplat in cazul filmului 'Liceenii'. Mi-as dori ca si acest film sa intre in seria clasica si sa poata rezista in timp", spune Stefan Banica Jr.

"'Ho Ho Ho' este un film clasic de Craciun, o poveste despre prietenie, familie si, nu in ultimul rand, despre faptul ca nimic nu e imposibil atunci cand iti doresti ceva cu adevarat. Asta mi-a placut cel mai mult atunci cand am citit scenariul: nu e doar o poveste bine construita, ci o poveste care–ti trezeste o gama variata de sentimente – esti pe rand induiosat, amuzat, in suspans", povesteste regizorul.

Horatiu (Bogdan Iancu) este un baietel de 8 ani care crede in Mos Craciun. El locuieste cu mama lui Carmen (Alina Chivulescu), o femeie de 35 de ani care trebuie sa-si creasca puiul singura. Pentru ca nu a avut timp sa-i cumpere lui Horatiu cadoul de Craciun, ii propune acestuia sa-si petreaca o zi la mall si sa-si cumpere tot ce-si doreste. Ceea ce trebuia sa fie o zi deosebita, in familie, se transforma intr-o aventura care le va schimba tuturor vietile. Ajuns in complexul comercial, Horatiu se pierde de mama lui si il intalneste pe Ion (Stefan Banica Jr) care, deghizat in Mos Craciun, este in mijlocul unei operatiuni ilegale.

Chiar daca la inceput "Mosul" incearca din rasputeri sa-l indeparteze pe pustiul care-i da planurile peste cap, pana la urma intamplarile prin care trec il apropie de Horatiu, amintindu-i de fiul lui care a plecat in Italia, dupa divortul parintilor. In toate aceasta poveste intervine si Marin (Pavel Bartos), proaspat angajat al firmei de paza care asigura securitatea mall-ului si care trebuie sa demostreze ca-si merita postul. Nu s-ar fi gandit niciodata ca in ziua de Craciun viata i se va schimba radical.
18 Noiembrie 2009
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sauca alexandra pe 22 Nov 2009, 17:39
    comentariul meu

    Eu as aduna toti oameni si din bugetul unei firme, care as dori sa imi fie sponsor . Fiecaruia ias imparti cate un cadou .Spiritul CRACIUNULUI nu inseamna cadouri , inseamna sa ii iubesti pe cei dragi , sa fi alaturi de cei dragi, si nu in ultimul rand , sa fi bun cu toti !!!!!!!!!!! craciun fericit la toti

    0
    0

  • FLORY pe 19 Nov 2009, 09:41
    VORBE...

    CE BINE CA SI NOI AVEM FILME NOI DESPRE MOS CRACIUN!! CE BINE CA SE MAI PRODUC FILME SI LA NOI! ...DACA EU .....AS PUTEA SA FIU "MOS CRACIUN" AS ADUCE UN STROP DE...ALTFEL DE VIATA ROMANILOR CA SA LE FIE MULTE SARBATORI "CU BINE"!!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod