Si vedetele fac pasiuni pentru alte... vedete

Citim intrigate si cu mult interes despre povestile de dragoste ale vedetelor, asteptam detaliile picante ale relatiilor lor si fotografii glamour, insa de cate ori ne-am gandit ca si ele fac obsesii...
Citim intrigate si cu mult interes despre povestile de dragoste ale vedetelor, asteptam detaliile picante ale relatiilor lor si fotografii glamour, insa de cate ori ne-am gandit ca si ele fac adevarate obsesii pentru alte... vedete?

Ei bine, nimic nu ne mai surprinde la Hollywood... Jurnalistii ziarului britanic "The Sun" au pus la punct un top al celor mai neobisnuite slabiciuni pe care vedetele le-au dezvoltat pentru colegii sau colegele lor de breasla. Astfel, avem surpriza sa constatam ca multe dintre celebritati ar renunta la partenerul de viata pentru un altul sau... o alta.

Scarlett Johansson si Barack Obama


Scarlett Johansson, votata drept una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, s-a casatorit la finalul lunii septembrie 2008, cu actorul Ryan Reynolds.

Cei doi traiesc o frumoasa poveste de dragoste, insa, cu toate acestea, nimic nu pare sa o impiedice pe actrita sa considere ca Barack Obama este... alesul ei. Cu siguranta, isteria Barack Obama a cuprins intreaga lume si, am putea spune, pe drept cuvant - este cel mai popular presedinte din toate timpurile si, in plus, si unul dintre cei mai sexy barbati din lumea politica internationala.

Cum sa nu il iubesti pe Barack Obama? Si noi ne intrebam acest lucru... Cu toate acestea, declaratia fatisa a vedetei ne surprinde, mai ales ca Johansson pare ca a facut o adevarata pasiune pentru presedintele american.

Actrita in varsta de 24 de ani a glumit pe seama acestui subiect, declarand in luna ianuarie a acestui an pentru People.com: "Sunt logodita cu Barack Obama. Inima mea ii apartine lui Barack si, in acest moment, el este cel cu care m-am logodit, in sfarsit. Da".

Ryan Reynolds si Robert Pattinson


Si, pentru ca tot am amintit de sotul actritei Scarlett Johansson, trebuie sa mentionam faptul ca si Ryan Reynolds, 32 de ani, are o slabiciune pentru... un alt actor.

Dar cine este favoritul starului de film? Nimeni altul decat Robert Pattinson, tanarul actor britanic care a cucerit inimile tuturor adolescentelor datorita rolului sau din productia cinematografica cu si despre vampiri, "Twilight".

Este adevarat ca Pattinson a devenit celebru aproape peste noapte, insa atat de mare sa fi fost isteria pe care a generat-o fenomenul "Twilight" incat pana si Reynolds a mers cu valul? Cert este ca, din punctul sau de vedere, Rob este un tip al naibii de aratos...

Daca esti intrigata de aceasta afirmatie, atunci descopera ce anume a declarat actorul in urma cu doua saptamani, intrebat fiind ce crede despre Rob Pattinson si succesul extraordinar al filmului "Twilight": "O, Doamne, faci misto de mine?! Robert Pattinson intr-un cuvant: de vis".

Suficient de socant, nu-i asa? Si cine spunea ca Scarlett Johansson este una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood?... Poate ca cei doi nu ar fi trebuit sa se casatoreasca, pana la urma...

Insa Reynolds a continuat gluma, facand o precizare importanta: "Vedeti, nu sunt gay - insa ma gandesc la acest lucru". Cu alte cuvinte, Scarlett, ai grija! S-ar putea sa ai probleme in cuplu mai mari decat ti-ai imaginat vreodata!

Lady Gaga si printul Harry


Cantareata Lady Gaga este deja faimoasa pentru costumele sale excentrice, uimindu-si fanii la fiecare aparitie scenica.  

Iar artista nu se dezice si ne surprinde din nou, de data aceasta, cu pasiunea pe care a facut-o pentru printul Harry al Marii Britanii. Iata o asociere de vedete la care multi dintre noi nu ne-am fi asteptat...

Lady Gaga a recunoscut ca are o slabiciune pentru printul Harry: "L-am vazut anul trecut, intr-un club, si nu am putut sa imi iau ochii de la el". Cantareata a adaugat: "Barbatii britanici sunt cool. Imi place accentul, in mod special, iar printul Harry are un accent deosebit".

Oare Casa Regala ce ar avea de spus despre o eventuala relatie amoroasa a celor doi?...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod